Stiri Cupa României Masculin

Hristu Șapera: „Sper să avem o reacție de orgoliu în fața propriilor suporteri”

Hristu Șapera: „Sper să avem o reacție de orgoliu în fața propriilor suporteri”

Duminică, 5 ianuarie, Sala Sporturilor Trivale din Pitești va găzdui duelul ce va închide etapa a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, mai exact întâlnirea dintre BCM U Pitești și CSA Steaua București.

Hristu Șapera, tehnicianul alb-violeților, a prefațat această partidă pentru site-ul oficial al echipei:

„Jucăm primul meci al anului în fața propriilor suporteri și trebuie să încercăm să ne revanșăm față de ei. Ei merită mult mai mult cu siguranță față de poziția noastră în clasament. Trecem în continuare printr-o perioadă cu multe incertitudini. Practic nu știu pe cine mă voi putea baza la ora meciului, avem mulți jucători cu probleme. În aceste momente alți jucători din lot trebuie să facă pasul înainte și să-și ridice nivelul. Jucătorii care au minute importante până acum în campionat trebuie să evolueze la valoarea lor maximă. Trebuie să fim capabili să susținem ritmul jocului împotriva unei echipe atletice și cu o calitate baschetbalistică foarte bună.

Ei vin pregătiți să-și joace șansa la maxim deoarece o victorie le asigură calificarea în Top 6, drept pentru care mă aștept să fie foarte motivați. Noi trebuie să arătăm că avem spiritul de luptă care de-a lungul timpului a fost caracteristic acestei echipe. Când pierzi la 3,4,5 puncte putem discuta de detalii care fac diferența, dar când diferențele sunt mari așa cum s-a întâmplat cu noi, atunci cu siguranță e vorba de mult mai mult, de lucruri de fond. Sper să avem o reacție de orgoliu în fața propriilor suporteri și să facem un meci bun la capătul căruia să ne apropiem victoria, dar mai important este să arătăm spiritul de luptă și de sacrificiu pentru echipa noastră.”

Partida va avea loc începând cu orele 18:00 și este transmisă în direct de Digi Sport 4.

 

*SURSA foto: facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • jiji :

    mai bine era Nini
    Cu Nini antrenor, Pitestiul sigur si-ar fi revenit la un moment dat!

    cu 4 ani în urmă (06.01.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii