Stiri Cupa României Masculin

Igor Mijajlovic: „Știm că trebuie să dăm totul şi să punem inimă în ceea ce facem”

Valentin Todea

Valentin Todea
24.04.2019

SCM Universitatea Craiova va disputa astăzi, pe teren propriu, cu începere de la ora 18:30, primul din meci din seria de play-off cu SCM Timișoara. Partida din sferturile de finală ale Ligii Naționale va putea fi urmărită în direct pe FRB TV. Înaintea acestei confruntări, jucătorii echipei alb-albastre, Igor Mijajlovic și Amadeo Casale, au vorbit în fața presei locale din Craiova.

Conform site-ului sportuldoljean.ro, fostul baschetbalist al grupării de pe Bega, Igor Mijajlovic, a declarat următoarele:

„Vom lupta pentru orice minge, pentru că numai aşa poţi face diferenţa. Ne dorim să obţinem trei victorii, ne-am pregătit pentru asta şi jucăm cu multă încredere. Cunoaştem adversarii foarte bine, am jucat deja de patru ori împotriva lor până acum şi ştim că trebuie să dăm totul şi să punem inimă în ceea ce facem. Victoriile vin când joci în echipă, nu individual, iar un lucru îl ştiu foarte bine: noi suntem o echipă. Cred în această echipă şi tot ce vreau să mai spun este să veniţi la sală să susţineţi echipa noastră.”

Amadeo Casale a făcut de asemenea apel la public, declarând de asemenea că jocul este diferit în fazele eliminatorii față de sezonul regulat, fiind citat de aceeași sursă:

„Miercuri începem play-off-ul, o perioadă pe care am așteptat-o și am pregătit-o de ceva timp. În primul rând, ne dorim ca indiferent de nemulțumirile care au fost până acum, publicul să vină în acest play-off și să fie alături de noi, pentru că avem nevoie de susținerea lor. Ne dorim să încheiem în trei meciuri această manșă și să trecem în următoarea fază cu rezultate bune. Play-off-ul este întotdeauna diferit față de Top Six, se joacă alt baschet. Din ultimul meci cu Timișoara ne-am învățat lecția și nu vom mai trata această echipă ca la jocul precedent. Vom intra din primul minut să câștigăm.”

Meciul doi al seriei se va juca vineri, 26 aprilie, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă din Craiova.

*Foto: Scm U Craiova Baschet Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii