Stiri Cupa României Masculin

Interviu Porter Troupe: „Cred că putem juca mult mai bine, dar prefer să câștigăm urât decât să pierdem frumos”

Interviu Porter Troupe: „Cred că putem juca mult mai bine, dar prefer să câștigăm urât decât să pierdem frumos”

SCM U Craiova întâlnește Dinamo Știința București, în ultimul meci din runda a V-a din LNBM – grupa valorică A.

Căpitanul oltenilor, Porter Troupe, ne-a oferit un interviu după acest debut de sezon în care a vorbit despre noile achiziții ale echipei sale, despre victoriile obținute la scoruri strânse dar și despre afinitatea lui Troupe pentru zona Olteniei, după anii petrecuți la Energia Târgu Jiu.

3-1 după primele patru meciuri. Ce părere ai despre startul acestui sezon?

- Cred că am câștigat anumite meciuri fără să jucăm la întregul nostru potențial. Cred că putem juca mult mai bine dar mai degrabă aș câștiga urât, jucând prost, decât să pierd jucând „frumos”.

Cum ți se pare colaborarea cu antrenorul Aco Todorov?

- Ador să lucrez cu Aco, mă las să fiu eu însumi, să fiu responsabil și e un om cinstit. Asta este important, faptul că am încredere în el... Știu că și el are încredere în mine și pune interesele echipei în prim plan.

Ați adus câțiva jucători noi la echipă, cu niște jucători cu experiență în România. Ce părere ai despre echipa voastră din acest sezon?

- Îmi place foarte mult echipa noastră din acest sezon. Avem talent, flexibilitate și jucători care vor să câștige! Chimia noastră este încă în lucru dar sunt entuziasmat cu privire la ceea ce am putea face.

Ați avut trei victorii la limită. Crezi că plusul de experiență a fost factorul X pentru acele victorii?

- Am avut un avans foarte mare în două dintre acele meciuri. Trebuia să „omorâm” meciul mult mai devreme. Împotriva Piteștiului am jucat groaznic, am ratat multe aruncări... ce e mai important este că în toate cele trei meciuri am găsit un mod de a câștiga. Vom fi mai buni!

Vei întâlni câteva figuri familiare la Dinamo Știința, cum ar fi Mladen Jeremic sau Ouszy Barro. Ce părere ai despre meciul împotriva lor?

- Cred că Dinamo Ștința este o echipă bună, cu un mix interesant de tineri și jucători mai în vârstă cu o experiență vastă și care au avut mult succes în carieră. Aștept cu nerăbdare duelul de luni.

După sezonul precedent ai decis să rămâi la Craiova. Ce părere ai despre oraș dar și despre oamenii din Oltenia?

- Am jucat mare parte din carieră în Oltenia, la Târgu Jiu iar acum joc la Craiova. Oamenii au fost mereu buni cu mine și sunt respectat pentru că știu că dau totul pentru echipă. Craiova este un oraș foarte frumos iar clubul m-a tratat foarte corect.

Ce obiectiv ai pentru acest sezon?

- Obiectivul meu este mereu același. Să fiu cel mai bun jucător din Ligă la poziția mea și să câștig titlul. Sunt încântat că pot concura din nou la cel mai înalt nivel.

Dinamo Știința - SCM U Craiova se joacă luni, 11 noiembrie, de la ora 19:00. Partida poate fi urmărită pe Digi Sport 4.

*foto: facebook Porter Troupe

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii