Stiri Cupa României Masculin

Isaiah Philmore, start excelent în FIBA Europe Cup

Isaiah Philmore, start excelent în FIBA Europe Cup

BC CSU Sibiu a obținut prima victorie în actuala campanie din FIBA Europe Cup, chiar la debutul din bula de la Istanbul. Trupa antrenată de Dan Fleșeriu a trecut de Balkan Botevgrad cu scorul de 88-75 iar cel mai bun jucător al meciului a fost Isaiah Philmore.

„Zay” a evoluat aproape 34 de minute împotriva bulgarilor și a totalizat 24 de puncte și 9 recuperări. Philmore a marcat 2/8 de la 2 puncte, 5/6 de la 3 puncte și 5/7 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 23 de unități.

Isaiah Philmore își continuă forma excelentă la aruncările de 3 puncte. În Liga Națională de Baschet Masculin are un procentaj de 52% din spatele semicercului de la 3 puncte, cu 26 de reușite din 50 de încercări.

Prestația lui Philmore nu a fost trecută cu vederea nici de FIBA Europe Cup, iar unul dintre coșurile sale, unul foarte difcil de altfel, a ajuns pe pagina oficială:

De la BC CSU Sibiu în meciul cu Balkan Botevgrad s-au mai remarcat de la distanță Marquis Addison cu 4 coșuri din 7 aruncări de la 3 puncte și Chris Cooper cu 2/3.

foto: fiba.basketball

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii