Stiri Cupa României Masculin

Ivan Vranes: “Acest meci a fost foarte dificil după o pauză de o lună”

Ivan Vranes: “Acest meci a fost foarte dificil după o pauză de o lună”

CSA Steaua a reuşit să câştige prima partidă jucată în actualul sezon al LNBM în compania celor de la CSO Voluntari, scor 79-74, într-un meci disputată la BTArena din Cluj-Napoca.  

Ivan Vranes a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în această partidă. El a adunat 16 puncte şi 6 recuperări, pentru +18 la eficienţă.

La finalul meciului, Vranes a declarat următoarele:

„A fost un meci greu. Am jucat patru partide în Cupă, dar am avut o pauză de o lună, lucru ce a făcut acest meci foarte dificil. Trebuie să rămânem sănătoși, să corectăm niște erori în jocul nostru și să continuăm să jucăm la acest nivel. Trebuie să reparăm niște greșeli, dar e în continuare doar primul meci. Cheia partidei este faptul că am luptat. Asta trebuie să faci când meciul e dificil. Să lupți, să înscrii câteva coșuri ușoare și să câștigi meciul și cred că asta am făcut.”

Cât despre prestaţia lui Devoe Joseph, cel care a marcat 28 de puncte şi 9 coşuri de 3 puncte, Ivan a spus:

„Nu a fost responsabilitatea mea principală, eu sunt om mare. Am încercat să ajut la el. Cel mai important lucru nu este să vorbim despre el, chiar dacă a înscris 20-30 de puncte. Cel mai important lucru estă că am câștigat meciul. Avem următorul meci cu Cluj și sper că vom face o treabă bună din nou.”

Pentru CSA Steaua urmează acum duelul de sâmbătă, în compania lui U-BT Cluj. Partida se joacă de la ora 19:00 şi va putea fi urmărită pe FRB Tv.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii