Stiri Cupa României Masculin

Jacob Gibson, cel mai bun marcator în fața lui Dinamo. Titus Nicoară în double-double

Jacob Gibson, cel mai bun marcator în fața lui Dinamo. Titus Nicoară în double-double

CSM Mediaș a obținut o victorie mare pe teren propriu în prima manșă din turul secund al Cupei României la baschet masculin. Formația de pe Târnava Mare s-a impus pe teren propriu cu scorul de 84-79 în fața celor de la Dinamo Știința București. CSM Mediaș a condus în cea mai mare parte a timpului și a avut un avantaj maxim de 12 de puncte. Totuși, meciul s-a decisiv pe final când Jonathan Barnes a înscris trei puncte la rând, după o recuperare la propria ratare de la linia de libere iar Titus Nicoară a fost ultimul jucător care a punctat.

Jacob Gibson a fost cel mai bun jucător pentru echipa antrenată de Mihai Popa. Americanul a petrecut 36 de minute pe parchet și a totalizat 23 de puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, 2 intercepții și 3 turnovers. Gibson a fost în zi de grație la aruncările de 3 puncte, un a terminat cu 6/10. El a mai adăugat 1/3 de la 2 puncte și 3/3 de la linia de fault. În urma acestei prestații, baschetbalistul american a acumulat un index al eficienței de 26 de unități și +16 la capitolul „+/-”.

Titus Nicoară a avut la rândul său o contribuție importantă și a înregistrat un nou double-double. Fostul internațional român și-a trecut în cont 18 puncte, 13 recuperări, 4 pase decisive dar și 2 turnovers. Titus a încheiat cu 8/17 din acțiune și 2/4 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 22 de unități.

Nikola Siladji s-a remarcat cu 16 punct, 7 recuperări și 4 pase decisive și un capac. Pivotul sârb a fost al treilea medieșean care a înregistrat minim 20 la eficiență în fașa lui Dinamo.

Pentru CSM Mediaș a fost cel mai important succes al sezonului, unul obținut în fața unei echipe din prima grupă valorică. Calificarea în faza următoare a Cupei României se va decide în Ștefan Cel Mare.

foto: sbsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii