Stiri Cupa României Masculin

Javon Ferguson Masters: „Am avut o altă energie, în meciul tur am intrat lați”

Javon Ferguson Masters: „Am avut o altă energie, în meciul tur am intrat lați”

Dinamo Știința a avut de recuperat un deficit de 5 puncte cu CSM Mediaș și a reușit să facă acest lucru cu vârf și îndesat. Astfel, elevii lui Tudor Costescu s-au calificat în turul următor în Cupa României, după ce au trecut de CSM Mediaș în retur cu scorul de 105-76.

Unul dintre cei mai buni oameni ai dinamoviștilor a fost Javon Ferguson Masters. Acesta a strâns 11 puncte, 7 pase decisive și 4 recuperări în returul contra ardelenilor și s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale în meciul disputant miercuri la Sala Dinamo:

„Cred că am avut o altă energie și o altă mentalitate în acest meci. În meciul tur am intrat lați (eng. „flat”), nu am jucat deloc bine. Acasă am vrut să arătăm că suntem o echipă care se află în continuare pe o traiectorie ascendentă. Am arătat foarte bine și în apărare și în atac și mă bucur că ne-am calificat mai departe în Cupa României”.

Cât despre un potențial adversar în Cupa României, Masters ne-a spus:

„Nu am nicio preferință pentru etapa viitoare. Toate echipele sunt bune, am jucat cât am putut de bine cu fiecare în parte. Va trebui să ne pregătim pentru meciul cu Oradea din runda viitoare și indiferent cu cine jucăm în Cupa României sper să ne calificăm.”

L-am întrebat pe Jevon și despre obiectivele sale din acest sezon și despre felul în care s-a adaptat la viața din România:

„Staff-ul tehnic pe care îl am aici are încredere în mine. Mă ajută să mă dezvolt și mă lasă să iau deciziile care trebuie în ceea ce privește ofensiva. Bucureștiul e un oraș frumos, seamănă cu Toronto, deci nu a trebuit să facă o ajustare prea mare. Așa că totul pentru mine merge foarte ok în acest moment. Pe parcursul sezonului o să vreau să joc tot mai bine și să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem ca echipă”

Canadianul Ferguson Masters ne-a explicat și despre așteptările pe care le are de la naționala țării sale, în perspectiva Jocurilor Olimpice din Tokyo:

„O să fim înspăimântători. Sunt mulți băieți din NBA care au anunțat că vor să joace în turneele preolimpice, precum RJ Barrett, Jamaal Murray, Shai Gilgeous-Alexander, Nickeil Alexander Walker. O să fie fun să îi văd jucând pentru calificarea la JO din Tokyo”.

Pentru Jevon Ferguson Masters și Dinamo Știința urmează acum duelul din runda a noua din LNBM – Grupa Valorică A contra celor de la CSM CSU Oradea. Meciul se joacă sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 17:00.

*foto: 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii