Stiri Cupa României Masculin

Javon Masters reușește cea mai bună prestație din acest sezon

Javon Masters reușește cea mai bună prestație din acest sezon

CS Dinamo Știința București a pierdut surprinzător pe terenul celor de la CSM Mediaș, echipa antrenată de Tudor Costescu a cedat confruntarea cu scorul de 84-79.

În ciuda înfrângerii suferite de echipa sa, Javon Masters a reușit cea mai bună prestație într-o partidă oficială din acest sezon. 

Fundașul canadian al celor de la Dinamo a terminat partida cu 24 de puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive și un capac pentru un indice de 28 la capitolul eficiență. Acesta s-a simțit în largul lui în Sala Sporturilor din Mediaș și a avut procentaje de 88% (7/8) la două puncte, 50% (2/4) la trei puncte și 100% (4/4) la aruncările libere. 

În actualul sezon al LNBM, Masters are medii statistice de 11,6 puncte, 3,7 recuperări și 5,1 pase decisive pentru 11,6 la eficiență. Acesta traversează o formă sportivă foarte bună, reușind în ultima partida din campionat, cea împotriva celor de la BCM U Pitești, să stabilească un record personal stagional de puncte, pase decisive și eficiență. Canadianul a terminat aceea partidă cu 14 puncte, 8 pase decisive, 4 recuperări pentru un indice de 18 la eficiență. 

Rămâne de văzut dacă acesta va continua evoluția ascendentă în următoarea partidă din LNBM, când echipa sa se va deplasa pe terenul echipei momentului în România, U-BT Cluj-Napoca. 

*foto: facebook Dinamo Știința Baschet

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii