Stiri Cupa României Masculin

Jovica Arsic:„ Este o victorie normală și mulțumitoare pentru noi”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.10.2015

Jovica Arsic, antrenorul lui BCM U Pitești, a oferit o declarație imediat după partida câștigată de echipa sa cu scorul de 114-92 pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. Antrenorul sârb este mulțumit de victoria obținută de echipa sa, chiar dacă formația adversă a imprimat jocului un ritm pe care el nu îl agrează:

„Este o victorie normală și mulțumitoare pentru noi, deoarece avem în continuare probleme cu accidentările la unii jucători. Când începem ca aici sau ca la Galați, jucătorii sunt puțin mai relaxați, aruncările merg mai bine și de accea am marcat atâtea puncte. Adversarul nostru a jucat un baschet rapid, un baschet care mie nu-mi place, ei au fost foarte rapizi dar am ținut ritmul în ofensivă și am reușit să câștigăm.”

Jovica Arsic a mai spus că diferență a fost făcută strict de valoarea mai ridicată a jucătorilor săi în comparație cu cei ai Gazului Metan:

„Cred că am sub comadă jucători mai buni. Nu vreau să spun că sunt un antrenor mai bun decât colegul meu (n.r Mihai Popa), pur și simplu individual când te uiți la jucătorii noștri și cei autohtoni, a existat o diferență în favoarea noastră.”

foto: scmpitesti.ro

12 comentarii la aceasta stire:
  • BCM U FC Argeș Pitești adu :

    bca
    Ce sa mai..avem antrenor.de data asta jucatorii nu s.au mai relaxat pe final,asa cum au facut.o cu dinamo.mi se pare ca arsic stie ce sa ceara de la fiecare jucator.si le exploateaza calitatile.

    cu 8 ani în urmă (24.10.2015) Raspunde
  • BCM U FC Argeș Pitești Renan :

    BCM
    Felicitari pentru pregatirea meciurilor si pentru rezultate. Dupa meciul cu sibiu avem 3 deplasari foarte grele la Oradea, Cluj si Steaua si un meci greu acasa cu MUres. Atunci vom vedea cu adevarat forta echipei. Cand vad clasamentul de pe total baschet si observ ca suntem pe locum 1 pana la meciul Oradei, ma face sa mi para si mai rau de aceea suspendare. Hai Pitesti!

    cu 8 ani în urmă (24.10.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    dada
    Cu buget mare e usor sa castigi in fata unei echipe care se chinuie sa nu moara....adevarata valoare a Pitestiului se va vedea in urmatoarele trei deplasari....sunt convins ca Dyes va face spectacol.....Mediasul nu a avut oameni mari.. ..asa ca Mladenovici a facut ce a vrut... Ceea ce nu va face la Cluj sau Oradea....
    Pe de alta parte marele Arsic putea sa nu mai ofere a doua explicatie, e putin cam penibil sa se justifice in fata lui baiat aflat la primul mandat...!!!! Numai bine.

    cu 8 ani în urmă (24.10.2015)
    • BCM U FC Argeș Pitești Renan:

      re
      Supărare cam mare...greu de digerat sa prinesti 114 pct acasa, nu? Declaratia antrenorului nostru e una de bun simt, dar va înțeleg, după meciul castigat la Rovinari, credeați ca ne veti învinge. Adevarata valoare se va vede pe parcursul întregului campionat, nu doar in cele 3 deplasari. Sunt convins că terminam foarte sus campionatul, chiar si cu -3 penalizare! Baftă! P.S. - am jucat in 5 străini!!!

      cu 8 ani în urmă (24.10.2015)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Medias
      E de admirat echipa Mediasului. Și în acest an, la fel ca și anul trecut, indiferent de problemele financiare, echipa joaca frumos și creează probleme. Referitor la numarul străinilor de pe teren, eu cred ca a fost egalitate, pt ca, cu cele 5 min jucate de Tishchenko, poți spune ca și Mediasul a jucat în 5.
      Oricum abia aștept Piteștiul în formula completa pt ca e o echipa redutabila.

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    renan@
    5 straini dar unul si unul . ...ross, adamovici si martinici cei mai buni fundasi... Ross e cel mai atletic dar eu spun k martinic arunca mai bine insa nu se stie apara....kuskis e f bun de la 3 pct...la noi doar Pusthavar a jucat super dar nu poate rezolva totul ...

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015) Raspunde
  • BCM U FC Argeș Pitești Shakall :

    superb
    Entuziasmante aceste 114 puncte dar sunt de parere ca mai sunt de pus multe la punct, marea mea dorinta e sa invingem Steaua si Oradea, Sibiul ca si lot este sub Medias, care aproape sigur va intra in primele 8

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Scor
    Îmi place entuziasmul suporterilor piteșteni în acest sezon. Sunt de departe cei mai activi aici și sper sa fie molipsitor acest entuziasm.
    Revenind la meci pe mine m-ar îngrijora cele 92 de puncte primite. 114-92 pare un scor din NBA, dar în campionatul nostru un astfel de scor mă face sa mă intreb: s-a si aparat cineva în acest meci?

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      puncte primite
      Foarte bine punctat

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    • BCM U FC Argeș Pitești Rudolf:

      re
      Din cate am vazut pana acum la meciurile noastre, apararea e cea care merge cel mai bine. Antrenorul se bazeaza mult pe asta, cred eu, chiar se enerveaza foarte rau cand nu iese treaba in aparare. Zic ca am primit 92 puncte datorita aruncarilor de la 3 puncte ale Mediasului. PS: La Sibiu vs Mures de ce ar trebui sa ma pronunt eu daca nu am fost la meci si sa zic ca nu s-au aparat?

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Scuze
    Îmi cer scuze dacă v-am supărat cu comentariul meu. E adevărat ca nu am văzut meciul și din acest motiv n-am referit doar la scor.
    Cu toate acestea, 9 aruncări de 3p ale Mediasului fata de 10 ale Piteștiul nu mă conving ca acestea justifica scorul. E doar o părere personala fără sa critic sau sa atac pe cineva.

    cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    • BCM U FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      Invers
      Cred ca a fost invers , 10 de 3 ale Mediasului și 9 de 3 ale noastre. Oricum , o partida foarte buna a echipei noastre și a 2a cu min 100 pct marcate , ambele în deplasare . Cred ca atunci când merge bine atacul nu te mai concentrezi suficient pe apărare , se întâmplă și la echipele mari ( vezi NBA unde frecvent ambele echipe marchează peste 100 pct ). Abia aștept meciul cu Oradea , ne va arata la ce nivel suntem , sper însă ca vom fi în formula completa .

      cu 8 ani în urmă (25.10.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii