Stiri Cupa României Masculin

Jovica Arsic: „Sibiul este o echipă care joacă asemănător cu Mediaşul”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.10.2015

BCM U Pitești țintește cea de-a 4-a victorie la rând în LNBM, azi primind vizita celor de la CSU Sibiu, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 5. Piteștenii vin după o victorie la Mediaș, 114-92, în timp ce Sibiul a cedat la limită duelul de pe teren propriu cu BC Mureș, scor 98-99. 

Jovica Arsic, a spus în cadrul unei conferințe de presă ce așteptări are de la elevii săi în confruntarea cu trupa pregătită de Dan Fleșeriu. 

„Vom avea un meci foarte greu. Vreau să iau fiecare joc pas cu pas şi ştiu că nu o să fie uşor. La Mediaş am făcut şi noi multe greşeli pentru că am intrat în jocul lor, dar acum nu vreau să se mai repete acest lucru. Îmi doresc multă atenţie şi multă concentrare în jocul echipei noastre. Sibiul este o echipă care joacă asemănător cu Mediaşul, se bazează pe un joc în viteză, pe un joc în care se marchează multe puncte, dar eu aştept altceva de la băieţii mei”, a subliliat tehnicianul argeșenilor, citat de site-ul oficial al clubului. 

Confruntarea dintre BCM U Pitești și CSU Sibiu se joacă astăzi, începând cu ora 18:00, partida nefiind televizată. 

*Foto: Facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    normal
    avem aceasi traditie...si istorica, si sociala si baschetbalistica !!!! Sibiul este si sper sa ramana singurul judet cu doua echipe de baschet !!!

    cu 8 ani în urmă (28.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii