Stiri Cupa României Masculin

Jovica Arsic:„Va fi un meci foarte greu pentru noi la Mediaș”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.10.2015

BCM U Pitești se deplasează pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, în etapa a 4-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Jovica Arsic, antrenorul piteștenilor, a prefațat partida de pe Târnava Mare în cadrul unei conferințe de presă organizată de clubul din Trivale. Antrenorul sârb speră la o nouă victorie, chiar dacă în continuare nu se poate baza pe tot efectivul de jucători:

Va fi un meci foarte greu pentru noi la Mediaș, asta pentru că în continuare nu avem tot lotul la dispoziţie, dar spre deosebire de echipa adversă, consider că noi avem o valoare mai mare. Mergem acolo să arătăm un baschet bun, să facem un meci bun şi sper să ne putea bucura şi sărbători la final pentru o nouă victorie.

Ce este drept, totul era mai bine dacă am fi câştigat primul meci, cel de acasă cu Craiova. Am trecut peste şi acum îmi doresc ca jucătorii să evolueze mult mai bine de la meci la meci. Vom avea în curând şi tot lotul la dispoziţie şi asta o să fie un mare avantaj pentru noi. Până acum nu am putut avea niciodată tot lotul întreg la dispoziţie şi asta s-a văzut în toate duelurile pe care le-am avut.

BCM U Pitești are înaintea partidei de la Mediaș un bilanț de 2 victorii și o înfrângere. Echipa argeșeană a învins pe Phoenix Galați și Dinamo București, iar insuccesul l-a înregistrat chiar în prima etapă în fața lui SCM U Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii