Stiri Cupa României Masculin

Jovica Arsic: „Vreau să felicit pe U-BT, au fost mai concentrați și au meritat victoria”

Paul Olar

Paul Olar
14.11.2015

BCM U Pitești a suferit o înfrângere vineri seara, pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca. Scorul final al încleștării a fost 81-77, iar Jovica Arsic a încercat să explice deznodământul confruntării, cu ocazia conferinței de presă.

Domnule Arsic, un eșec în această seară...

Este dificil să faci orice comentariu, deoarece am pierdut astăzi. Au fost câteva greșeli și am arătat că încă nu suntem capabili să jucăm împotriva unor formații puternice, precum cea din Cluj. Am câștigat patru meciuri la diferențe de 20 de puncte, iar apoi am pierdut patru meciuri pe muchie de cuțit. Vreau să felicit pe U-BT, au fost mai concentrați și au meritat victoria. Noi am făcut greșeli pe final care au decis partida. Sper să ne îmbunătățim jocul!

Doar doi jucători de la Pitești au izbutit să marcheze multe puncte astăzi...

Ca antrenor voi spune că nu depinde de tine cine marchează puncte multe. Fiecare partidă are specificul ei. Nu contează dacă ai trei marcatori sau un singur jucător de echipă ce să îi pună pe ceilalți în valoare. Contează să câștigi meciul, indiferent de cine înscrie. Dacă joci ca echipă trebuie să câștigi!

Sunteți mulțumit de aportul lui Max Pustozvonov?

Eu îl cunosc demult, el mă cunoaște, așa că nu i-a fost greu să se integreze. El joacă cu o accidentare mică, deci nu este pregătit în totalitate. De asemenea, noi am jucat fără fundașul principal.

Vă este dificil să pregătiți meciurile luând în calcul și penalizarea de la începutul stagiunii?

Nu mă gândesc la acest aspect, deoarece nu îl putem controla. Am jucători buni și cu puțin mai mult noroc vom putea avea rezultate mai bune. Sper să câștigăm meciurile strânse, deoarece este important. Sunt multe formații talentate și orice rezultat contează.

*Foto: Facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii