Stiri Cupa României Masculin

Justas Tamulis, transfer la BCM U Pitești. Exclusiv

Justas Tamulis, transfer la BCM U Pitești. Exclusiv

BCM U Pitești a realizat un transfer de urgență, pe ultima sută de metri a perioadei pregătirilor, susțin sursele baschet.ro. Astfel, argeșenii l-au transferat pe baschetbalistul lituanian Justas Tamulis, cel care în sezonul trecut a fost component al formației CSU Sibiu.

Justas Tamulis a jucat anul trecut în finala LNBM și a câștigat Cupa României, alături de CSU Sibiu. Lituanianul de 25 de ani a avut medii de 14.5 puncte, 1.9 recuperări și 1.8 pase decisive în stagiunea 2018-2019. Tamulis este un veritabil shooter de la distanță, reușind într-o confruntare cu U-BT Cluj-Napoca să înscrie 35 de puncte, cu 6/11 de la două puncte și 5/8 de la trei puncte.

Baschet.ro scria la mijlocul lunii iulie că BCM U Pitești a fost aproape de o înțelegere cu Tamulis, dar în cele din urmă cele două părți nu au mai fost de acord.

BCM U Pitești nu a păstrat niciun jucător străin din lotul de anul trecut, după ce nici Sturanovic nu a mai fost păstrat din pricina unor probleme de sănătate. Astfel, pe lângă Justas Tamulis, din lotul pe care îl are la dispoziție Florin Nini mai fac parte James Washington, Tudor Gheorghe, Bozhidar Avramov, Goran Gajovic, Marius Ciotlăuș, Elijah Robinson, Mihai Măciucă, Mihai Căprărescu, Danilo Tasic, Szabolcs Santa, Iuri Fraseniuc, Lucian Chirof și Devin Searcy.

Rămâne de văzut care dintre străini va fi în afara lotului în partida de debut a celor de la BCM U Pitești, în compania celor de la SCM Timișoara, în etapa inaugurală din LNBM. De precizat că bulgarul Avramov a fost cel care nu a prins minute în amicalele din perioada de pregătire.

*foto: Sebastian Marcovici

2 comentarii la aceasta stire:
  • Vultur violet :

    Tamulis
    BCMU nu a anunțat acest transfer. Dacă este realizat, atunci ori se renunță la americanul cel tânăr ori la bulgar (care este accidentat). Ar un transfer important. Cred că mai avem nevoie de antrenor. Sper ca NINI să mă contrazică în acest sezon.

    cu 4 ani în urmă (03.10.2019) Raspunde
  • boris :

    profesionism
    mare si anul asta din partea conducerii, lotul facut din bucati si omogenizare prin iarna

    cu 4 ani în urmă (04.10.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii