Stiri Cupa României Masculin

Justin Edwards: „Defensiv, am fost agresivi şi i-am scos din zona de confort”

Justin Edwards: „Defensiv, am fost agresivi şi i-am scos din zona de confort”

U-BT Cluj a obținut victoria la capătul unui meci destul de disputat cu CSO Voluntari, scor 67-62, la BTArena, într-un meci care contează în cadrul primului turneu din LNBM.

Justin Edwards a fost unul dintre oamenii importanți pentru U-BT. Acesta a terminat cu 14 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive, dar și 4/19 din acțiune. La sfârșitul partidei, acesta a lăudat prestația în defensivă a formației sale:

„Cu siguranță a fost o victorie importantă pentru noi. Am vrut să jucăm apărare astăzi. Știam că ne lipsesc ce mai buni jucători mari. Voiam să jucăm apărare, să facem o tranziție defensivă rapidă. Cred că defensiv am fost toți concentrați din punct de vedere mental și ne-a ajutat să câștigăm meciul.”

Justin a comentat și absențele din lot:

„A fost dificil să jucăm fără ei. Ofensiv n-am avut cea mai bună zi, dar defensiv am schimbat foarte bine, am jucat agresiv și i-am scos din zona de confort și asta ne-a ajutat foarte bine. Nu putem să căutăm scuze că n-am avut jucători, așa că a trebuit să dăm ce avem mai bun pentru a obține victoria.”

Edwards a lăudat și jucătorii români care au intrat pe parchet pentru U-BT:

„Cred că s-au descurtat foarte bine. Vida a venit de pe bancă, a marcat 7 puncte, a făcut schimbul în apărare foarte bine, a făcut tot ce trebuie defensiv. Santa a reușit și el o performanță bună, mai ales defensiv, chiar dacă a avut de înfruntat fundași foarte rapizi. Ștefan e un baschetbalist mare, puternic, tânăr care mereu își face datoria. Trebuie să îi sprijinim tot timpul să își facă treaba și sunt sigur că vom avea succes în acest sezon și datorită lor.”

Cât despre viitorul meci cu Steaua:

„Știm că vom fi aglomerați în atac. Va trebui să dăm mereu o pasă în plus. În apărare, să ne păstrăm concentrarea. Am arătat cum trebuie să ne apărăm, cred că stăm bine la acest nivel. Va trebui să ne păstrăm energia la același nivel.”

De asemenea, Edwards speră ca în partida cu roș-albaștrii clujenii să nu mai aibă aceleași emoții de la libere, acolo unde cu Voluntari au înscris doar 9/20:

„Cred că am ratat cel puțin zece libere. Puteam câștiga meciul la 15-20 de puncte. A fost un factor cheie pentru noi. De obicei băgăm liberele la antrenamente. Cu Steaua va trebui să ne concentrăm mai bine și să fim siguri că nu mai ratăm de la libere.”

Urmează așadar partida cu CSA Steaua, care se joacă sâmbătă, de la ora 19:00 și va putea fi urmărită pe FRB TV și TVR Cluj.

*foto:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii