Stiri Cupa României Masculin

Karel Guzman și Justin Edwards s-au întrecut în dunk-uri în meciul cu SCM Timișoara. Video

Karel Guzman și Justin Edwards s-au întrecut în dunk-uri în meciul cu SCM Timișoara. Video

U-BT Cluj a reușit o victorie la limită în fața celor de la SCM Timișoara, scor 87-86, în ultima rundă din LNBM. 

Clujenii au revenit în ultimul sfert de la o diferență de 9 puncte după mai multe intercepții care s-au transformat în dunk-uri. La capătul acestor acțiuni de cele mai multe ori s-a aflat Karel Guzman.

Însă, cea mai spectaculoasă reușită de sus a venit din partea lui Justin Edwards, care a reușit o moară în prima repriză, la scorul de 40-35, la capătul unei intercepții.

 
🎉 Dunk party în meciul #UBTvsTimisoara

🤩 Ce spectacol!! 🎉 𝔻𝕦𝕟𝕜 𝕡𝕒𝕣𝕥𝕪 susținut de Justin Edwards, Karel Guzman și Ștefan Grasu în partida de aseară #UBTvsTimisoara.

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Tuesday, February 9, 2021

„Și mie și lui Karel ne place jocul pe tranziție, cred că acesta este punctul nostru forte. Din fericire, amândoi putem să sărim așa că încercăm să ne întrecem în finalizări spectaculoase.”, a declarat Justin Edwards la finalul meciului.

În cele din urmă Karel Guzman a fost omul meciului, cu 17 puncte, 5 recuperări și 3 intercepții, cu +23 la eficiență. 

Astfel, U-BT Cluj a reușit să scape neînvinsă și la capătul acestei partide și sâ termine turul de campionat cu 12-0. 

*foto: Valentin Todea/ baschet.ro

------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii