Stiri Cupa României Masculin

Kerron Johnson, prestaţie bună în Liga VTB

Kerron Johnson, prestaţie bună în Liga VTB

Fostul jucător al lui U-BT Cluj, Kerron Johnson, a avut o prestaţie foarte bună în ultimul meci jucat în Liga VTB de noua sa echipă, Enisey Krasnoyarsk, în compania celor de la Unics Kazan.

Kerron a adunat 31:56 de minute, timp în care a marcat 15 puncte, a mai adunat 4 pase decisive şi o recuperare. El a avut 4/5 de la 2 puncte, 1/1 de la 3 puncte, şi 4/6 de la libere, pentru +16 la eficienţă. A fost al doilea meci pentru Johnson în Liga VTB. Debutul a fost unul dificil pentru fostul conducător de joc al lui U-BT: 18 minute jucate, în care a strâns 1 punct, o pasă decisivă, dar şi 5 turnovers.

Din păcate pentru Enisey, prestaţia lui Johnson nu a fost îndeajuns. Asta pentru că Unics Kazan s-a impus cu scorul de 75-64. A fost a treia înfrângere în toate atâtea partide pentru trupa rusească în Liga VTB, care alături de Zielona Gora şi Kalev sunt singurele formaţii care nu au reuşit să câştige vreun meci în actuala stagiune.

Kerron Johnson va împlini 30 de ani pe 14 decembrie. El şi-a început cariera profesionistă la New Zeenland Breakers, după care a mai jucat pentru Riesen Ludwigsburg, Rouen, MKS Dabrowa Gornicza, Pistoia și Hapoel Beer Sheva.

Johsnon a ajuns la U BT Cluj-Napoca în vara lui 2019 și a câștigat Cupa României sub comanda lui Mihai Silvășan. În Liga Națională de Baschet Masculin a jucat 18 partide și strâns medii statistice de 12,8 puncte, 5,1 pase decisive și 2,9 recuperări. Kerron a fost o piesă importantă și în parcursul european al lui U BT iar în FIBA Europe Cup a avut cifre de 10.7 puncte, 5.3 pase decisive și 3.3 recuperări.

În primăvară acesta a rămas blocat două luni în România din cauza pandemiei de covid-19 şi a fost aproape să rateze naşterea copilului său. Povestea lui a ajuns şi la cei de la ESPN.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii