Stiri Cupa României Masculin

Kris Richard a câștigat Cupa Poloniei, alături de Stelmet Zielona Gora

Kris Richard a câștigat Cupa Poloniei, alături de Stelmet Zielona Gora

Stelmet Zielona Gora, echipa româno-americanului Kris Richard, este noua câștigătoare a Cupei Poloniei, după victoria obținută în fața celor de la PGE Spojnia Stargard. 

A fost un meci la discreția lui Stelmet, care la pauză conducea cu 17 puncte, scor 48-31. în ciuda unei reveniri în repriza secundă, Stelmet s-a impus cu 86-73. 

Kris Richard a fost titularizat pentru Stelmet, a jucat 25 minute și a adunat 15 puncte, cu 6/10 la aruncările din acțiune, cu 4 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții pentru +16 la eficiență. Cel mai bun marcator al trupei lui Kris a fost Iffe Lundberg, care a strâns 21 puncte, 8 intercepții, 6 recuperări și 5 pase decisive pentru 26 la eficiență în 38 minute.

Pentru Stargard cel mai bun jucător a fost Baylee Steele, care a strâns un double-double, cu 16 puncte și 10 recuperări. Jay Threatt (ex-Phoenix Galați) a marcat 13 puncte cu 7 pase decisive, în timp ce Omari Gudul (ex - SCM U Craiova) a înscris 5 puncte. 

Este a treia Cupă a Poloniei pentru Stelmet, după cele câștigate în 2015 și 2017. 

*foto: Instagram Zielona Gora

-------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii