Stiri Cupa României Masculin

Kris Richard: „Consider că am jucat bine din punct de vedere colectiv”

Kris Richard: „Consider că am jucat bine din punct de vedere colectiv”

Miercuri, 18 decembrie, CSM CSU Oradea a obținut un succes foarte important în fața lui Ironi Ness Ziona, singura echipă neînvinsă până acum în FIBA Europe Cup. Formația bihoreană, condusă de Kris Richard, a controlat partida și s-a impus cu 86-80.

Cheia victoriei în acest meci a fost reprezentată de numărul foarte mare de pase decisive: 27. Jocul colectiv a fost remarcat și de către Richard, cel mai bun jucător al Leilor-Roșii.

Consider că am jucat bine din punct de vedere colectiv. Cu excepția unei perioade de joc în repriza a 2-a, atunci când am cedat un avantaj important, sunt de părere că am făcut o treabă bună. Sunt fericit pentru felul în care am terminat meciul. Am executat planul de joc și, ca de fiecare dată când respectăm ceea ce ne propunem, am obținut victoria.

Ironi Ness Ziona este o echipă bună. Știam că au un IQ baschetbalistic ridicat. Nu au deschis meciul foarte bine, dar toate echipele au zile bune și zile rele. Merită felicitați pentru felul în care au luptat și pentru că nu au renunțat să lupte nici la -20 puncte.

În momentul de față toată lumea are 1-1 în grupa noastră. Este evident o luptă în patru. Suntem în faza a 2-a a grupelor, iar aici nu mai întâlnești adversari modești sau meciuri ușoare. Trebuie să lupți pentru tot ce obții. Sunt foarte curios ce se va întâmpla în continuare în această grupă. Calculele sunt destul de clare în ceea ce ne privește: avem următoarele două meciuri pe teren propriu și trebuie să le câștigăm. Dacă reușim acest lucru, este limpede că prin obținerea unei victorii din ultimele deplasări ne putem califica în playoff.”, conform csmoradea.ro

Întrebat dacă este fericit cu prestația sa, liderul lui CSM CSU Oradea a declarat că mai importantă este părerea antrenorului.

Dacă antrenorul este fericit cu prestația mea, atunci sunt și eu”.

Pentru formația lui Cristian Achim urmează duelul din Liga Națională cu BCM U FC Argeș Pitești.

*foto: Roby Boroș/fiba.basketball

 

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii