Stiri Cupa României Masculin

Kris Richard nu va juca în partidele cu Polonia și Israel

Kris Richard nu va juca în partidele cu Polonia și Israel

Kris Richard nu va juca în partidele cu Polonia și Israel din cauza unei accidentări. 

Baschetbalistul câștigătoarei Cupei Poloniei, Zielona Gora, s-a deplasat la Katowice pentru a se consulta cu staff-ul medical al echipei naționale. 

Continuă seria problemelor medicale în lotul Vulturilor. În timpul Cupei Poloniei, Kris Richard a suferit o accidentare și a ajuns în cantonamentul echipei naționale cu mari dureri, iar decizia doctorului Vasile Oșean a fost că el nu poate fi refăcut într-un timp atât de scurt, devenind indisponibil pentru meciurile cu Israel și Polonia, din cadrul FIBA EuroBasket 2022 Qualifiers.
Jucătorul a părăsit hub-ul de la Katowice în această seară.

Astfel, Tudor Costescu și staff-ul său tehnic vor aborda ultimele partide din preliminariile EuroBasket 2022 doar cu jucători ce evoluează în LNBM. 

  • Fundași – Tudor Gheorghe, Marcu Badiu, Tudor Fometescu, Mirel Dragoste;
  • Extreme – Bobe Nicolescu, Dragoș Diculescu, Tudor Gîrbea, Mihai Măciucă;
  • Pivoți – Alex Olah, Rareș Uță, Bogdan Popa, Ionuț Berceanu.

*foto: facebook Echipa Națională de Baschet Masculin

 

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

1 comentariu la aceasta stire:
  • R Razvan :

    Pivoti
    Interesanta lista pivotilor, din nou dupa ... bunul plac al lui Costescu. Grasu nu e printre cei mentionati, desi are evolutii bune. Torok de asemenea. Iar daca Richard nu joaca, de ce nu-l iei pe Watson?

    cu 3 ani în urmă (18.02.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii