Stiri Cupa României Masculin

Kyle Shiloh: "În sfertul patru ne-am arătat adevărata valoare"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.04.2013

Foto: Andor Marton

Gaz Metan Mediaş este cea de a doua finalistă după ce a învins pe BC Timişoara, scor 92-86, şi va întâlni pe "U" Mobitelco Cluj-Napoca în finala Cupei României.

Total Baschet a stat de vorbă cu unul dintre cei mai creativi jucători ai medieşenilor, Kyle Shiloh, cel care a terminat jocul cu 15 puncte, 9 recuperări şi 6 pase decisive.

Practic a fost un meci în care Mediaş a fost mai mereu în spatele adversarului pentru ca în final să vă impuneţi ...

Am început foarte greu jocul, ne-am găsit târziu ritmul şi tocmai de aceea am fost mai mereu în spatele adversarului. Sfertul patru a făcut cu adevărat diferenţa, sfert în care ne-am arătat adevărata valoare. Trebuie să jucăm exact cum am jucat în ultima parte, să executăm indicaţiile tehnice şi totul va fi bine.

Ce s-a întâmplat în primele două sferturi ?

În ceea ce privesc primele două sferturi sunt de părere că am avut mult prea multe greşeli în apărare, inclusiv eu şi îmi asum vina. Comunicarea dintre noi a cam lipsit ceea ce a facilitat adversarului să înscrie coşuri uşoare de sub panou.

Urmează "U" Mobitelco ...

Va fi un meci extrem de interesant, "U" Mobitelco este o echipă puternică, cu jucători experimentaţi. Ştim ce avem de făcut, am mai evoluat împotriva lor şi am făcut-o excelent. Sunt ferm convins că putem adjudeca Cupa României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii