Stiri Cupa României Masculin

Liga 1 Masculin. Radu Paliciuc a debutat la CS Universitatea Cluj

Liga 1 Masculin. Radu Paliciuc a debutat la CS Universitatea Cluj

Vineri, 18 octombrie, Sala Sporturilor Horia Demian a găzduit confruntarea dintre CS U Cluj-Napoca și CSM Târgu Mureș, ce a contat pentru etapa a doua a Ligii 1 Masculin. Formația gazdă a dominat complet jocul și s-a impus la o diferență de 24 de puncte, scor 80-56.

Baschetbaliștii pregătiți de Florin Covaciu au început excelent partida și, după primul sfert, conduceau cu 27-8. Actul secund a fost ceva mai echilibrat, însă clujenii au reușit să crească avantajul la 26 de puncte: 48-22.

După revenirea de la vestiare, elevii lui George Trif au profitat de ușoara relaxare din lotul clujenilor și au produs mai multe probleme în ofensivă. Totuși, diferența s-a menținut de peste 20 de puncte și CS Universitatea Cluj-Napoca și-a adjudecat cea de-a doua victorie consecutivă: 80-56.

Acest meci a consemnat debutul lui Radu Paliciuc în maioul alb-negru. Baschetbalistul naționalei României a fost aproape de un double-double, terminând cu 13 puncte, 9 recuperări, 7 pase decisive, 2 intercepții și un capac.

Din lotul gazdelor, s-au mai remarcat Rareș Mihășan (24 de puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții, un capac) și Mihnea Brie (18 puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții, un capac).

De partea cealaltă, cei mai buni jucători au fost Tamas Boloni (31 de puncte, 7 recuperări, 4 intercepții, o pasă decisivă) și Daniel Stetca (10 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă).

Datorită acestui rezultat, CS U Cluj-Napoca se menține pe prima poziție a Ligii 1, în timp ce CSM Târgu Mureș se află momentan pe locul 4.

În următoarea etapă, formația studenților o întâlnește pe CSU Ploiești, iar trupa mureșeană joacă în compania lui CN Aurel Vlaicu București.

*foto: sbsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii