Stiri Cupa României Masculin

Louis Darby a fost faultat de 14 ori în meciul cu BC Mureș

Adrian Micinic (Sibiu)

Adrian Micinic (Sibiu)
29.09.2012

Louis Darby a dublat performanța din meciul cu BC Miercurea Ciuc, consemnată în prima zi a turneului de Cupa României de la Sibiu. El a trecut pentru a doua oară în tot atâtea zile de borna 30 la capitolul puncte marcate.

În ziua a doua, Energia Rovinari a cedat pe finalul jocului cu BC Mureș, scor 72-79. Darby a bifat 36 minute de joc, perioadă în care a totalizat 8/9 la aruncările de două puncte, 1/2 la trei puncte și 12/16 la linia de pedeapsă pentru un total de 31 puncte.

El a adăugat 4 recuperări, 2 intercepții și a pierdut posesia mingii de 4 ori pentru un coeficient de 28 la eficiență.

Până în prezent, adică după disputarea primelor două runde din faza inaugurală a Cupei României la baschet masculin, Louis Darby este singurul jucător care a trecut cel puțin o dată de borna 30 la puncte marcate.

Un alt aspect extrem de important legat de jucătorul american al Energiei Rovinari se referă la capitolul faulturi. Mai exact la cele suferite. Statistica meciului cu BC Mureș a consemnat o situație rarisimă și anume 14 faulturi suferite de către Louis Darby. Asta în condițiile în care toți ceilalți jucători ai Energiei au fost faultați de 13 ori!

Dacă și în România eficiența s-ar calcula precum în Euroligă, de exemplu și anume faulturile s-ar contabiliza la statistica jucătorului (în calcularea eficienței s-ar scădea numărul de faulturi comise și s-ar aduna numărul de faulturi suferite), Louis Darby ar fi avut cu zece puncte de eficiență mai mult în meciul cu BC Mureș. Adică ar fi avut 38 la eficiență în acest meci.

De notat că în meciul cu BC Miercurea Ciuc, Darby a fost faultat de 9 ori. Așadar, are un număr total de 23 faulturi suferite. Dovadă evidentă a faptului că americanul atacă extrem de des coșul advers, adversarii având mari probleme în a-l încetini sau stopa cu mijloace regulamentare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii