Stiri Cupa României Masculin

Louis Darby, cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător al zilei inaugurale

Adrian Micinic (Sibiu)

Adrian Micinic (Sibiu)
29.09.2012

Louis Darby a fost jucătorul zilei inaugurale în Cupa României la baschet masculin. Americanul de la Energia Rovinari a făcut o primă repriză de excepție în jocul cu BC Miercurea Ciuc din cadrul turneului de la Sibiu. Rezultatul final al partidei a fost de 92-78 în favoarea gorjenilor.

Darby a bifat 37 minue de joc având 8/11 la două puncte, 2/4 la trei puncte și 10/12 la linia de pedeapsă pentru un total de 32 puncte. A adăugat 5 recuperări, trei pase decisive și o intercepție cu trei posesii pierdute pentru un indice de 31 la eficiență. De notat că el a comis patru greșeli personale și a fost faultat de 9 ori.

Astfel, Louis a fost cel mai bun marcator al zilei inaugurale la cele trei turnee de Cupa României. De asemenea a fost cel mai eficient jucător. Practic Darby este singurul care a trecut de borna 30 la fiecare dintre aceste capitole.

În prima repriză a meciului cu BC Miercurea Ciuc, jucătorul cu numărul 8 de la Energia Rovinari a avut 5/7 la două puncte, 2/3 la trei puncte și 8/8 la linia de pedeapsă pentru un total de 24 puncte. De asemenea, Darby a avut o intercepție și 2 posesii pierdute cu două faulturi comite și 6 cu suferite pentru un indice de 26 la eficiență.

1 comentariu la aceasta stire:
  • louisdarby13 :

    Yeeeeess!
    SuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeerrrrrrrrrrR DARBY !!!

    cu 11 ani în urmă (29.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii