Stiri Cupa României Masculin

Lucas Tohătan s-a accidentat în primul sfert al derby-ului cu CSM Oradea. Video

Lucas Tohătan s-a accidentat în primul sfert al derby-ului cu CSM Oradea. Video

Astăzi, 29 ianuarie, în Istanbul, BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea se duelează pentru calificarea în faza a doua a FIBA Europe Cup. Cele două rivale au acumulat până în acest moment al competiției câte o victorie și o înfrângere în partidele disputate cu Besiktas și Balkan Botevgrad.

Elevii lui Dan Fleșeriu au avut parte de un start fulminant de joc și au câștigat primul sfert la o diferență de 17 puncte: 31-14. Principalul remarcat al primei perioade a fost Lucas Tohătan, tânărul de 21 de ani al galben-albaștrilor, care a strâns 12 puncte, 2 pase decisive, o recuperare și o intercepție.

Lucas a avut 2/3 din interiorul semicercului, 2/3 de la distanță și 2/2 de la linia de libere. Cea de-a doua triplă a jucătorului băimărean a venit cu 160 de secunde rămase din actul inaugural. După coș, Tohătan a încercat să facă o intercepție la repunere, însă s-a accidentat, suferind cel mai probabil o întindere musculară.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Baschetbalistul sibienilor a petrecut câteva momente bune întins pe parchet, iar apoi a fost ajutat de coechipierii lui să ajungă pe bancă. Vom reveni cu detalii legate de starea lui Lucas Tohătan de îndată ce le vom afla.

Partida dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea poate fi urmărită la următorul LINK.

*foto: fiba.basketball

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DND :

    Din păcate
    Sper să nu fie o accidentare gravă, este unul dintre cei mai importanți oameni din echipă

    cu 3 ani în urmă (30.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii