Stiri Cupa României Masculin

Lucian Chirof: “Este foarte important pentru noi faptul că începem campionatul cu un moral bun”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.10.2015

Chirof

Sâmbătă, cu începere de la ora 19:00, la Sala Sporturilor Trivale, BCM U va da piept cu SCM U Craiova. Jocul face parte din prima rundă a Ligii Naționale de Baschet masculin.

Lucian Chirof, pivotul formației argeșene, a vorbit atât despre calificarea lui BCM U în faza următoare a Cupei României, cât și despre partida cu Craiova.

Este foarte important pentru noi faptul că începem campionatul cu un moral bun. Cu toții suntem fericiți după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. Chiar dacă jucătorii români pe care îi avem în echipă sunt ușor subestimați, eu cred că putem face o figură frumoasă în acest sezon și putem ajunge în Final Four.

Acum trebuie să fim concentrați pentru duelul cu SCM U Craiova. Cu siguranță, va fi un meci greu. Au o echipă bună, jucători valoroși, atât români, cât și străini. Nu i-am urmărit în meciurile din Cupă, dar cu toții știm că au reușit să termine la egalitate pe terenul celor de la Steaua.

Țin să mulțumesc publicului piteștean pentru atmosfera de la meciul cu Dinamo. Au fost incredibili. Sper să îi avem alături la fiecare meci, să ne arătăm adevărata valoare și să nu îi dezamăgim. Cu concentrare și multă muncă, cred că putem ajunge în primele patru echipe ale campionatului. Nu trebuie să ne gândim la cele trei puncte penalizare, trebuie pregătim fiecare meci bine și să jucăm ceea ce știm.

Partida dintre BCM U Pitești și SCM U Craiova va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii