Stiri Cupa României Masculin

Lucian Chirof face un meci bun în compania Clujului

Paul Olar

Paul Olar
07.01.2016

BCM U Pitești s-a impus în turul manșei cu U-BT Cluj-Napoca, scor 62-60. Partida a avut loc marți, la Sala Sportului Trivale, putând fi urmărită în direct grație postului de televiziune Digi Sport.

Din moment ce încleștarea a contat pentru sferturile Cupei României, combatantele au fost nevoite să activeze în permanență cu doi români pe teren. Piteștiul a mizat încă din primul minut pe Lucian Chirof, jucători ce și-a mulțumit pe deplin antrenorul.

Sportivul originar din Râmnicu Vâlcea a bifat 19:26 minute, perioadă în care s-a remarcat cu 1/1 din interiorul semicercului, 3/3 de la mare distanță pentru un procentaj excelent din acțiune. Astfel, Chirof a totalizat 11 puncte.

De asemenea, Lucian a izbutit 2 recuperări, statisticile sale formând un indice al eficienței de 12.

Returul va avea loc duminică, la Cluj-Napoca.

*Foto: Facebook BCM U Pitești

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe florin8989 :

    Hmm
    Hmmm...1/1 de 2, 3/3 de 3, 4/4 libere =11 pct!?!?

    cu 8 ani în urmă (07.01.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Haideti sa nu exageram, sunt zile cand si in curtea scolii iti intra tot. Cand dai un cos cu panoul cum a dat el inseamna ca ai calcat in ceva de dimineata, pt ca efectiv a batut un cui undeva sus in panou si mingea a intrat in cos. Plus de asta a avut momente tipice jucatorilor romani care se sperie de adversar pe contraatac si fac pasi, balbaie mingile in dribling de parca ar fi sapun si altele de genu. Daca ne uitam la puncte e ok, daca ne uitam la joc in reluare nu stiu ce sa zic. La pitesti a fost Negut vesnic o speranta, un jucator cu calitati, dar e greu cand vesnic ai burta unui pensionar si esti mai gras si te misti mai incet decat Pintea sa zicem

      cu 8 ani în urmă (07.01.2016)
    • tzontzolino:

      incurajari
      Hai mai bine sa il incurajam si sa ne bucuram ca un jucator roman a dat randament! Negut a avut si ghinion cu accidentarile! Totusi copiii astia 2 sunt mai muncitori fata de altii care au poate si mai mult talent dar din cauza atitudinii nu au reusit sa cresca!

      cu 8 ani în urmă (07.01.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Duncan :

    Free62
    Stimate domn free62 sunt extrem de curios dvs cam ce stiti sa faceti cu mingea de baschet in teren. Din tribuna e foarte usor sa critici, dar noi romani oricum suntem o natie destul de ciudata, criticam toti romanii si slavim toti strainii, iar cand mergem cu nationala ne intrebam de ce nu avem rezultate. Bravo Chirof! Felicitari!

    cu 8 ani în urmă (07.01.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Pai cam ce stie si el sa faca in meseria mea...si eu daca nu fac ceva bn urla altii. Faptul ca nu is baschetbalist nu ma face nici orb nici incompetent. In atatia ani de mers la sala si handicapat sa fi fost si tot se prindea cateceva de mine macar cat sa imi dau seama in mare despre o echipa sau alta sau despre un jucator sau altul.
      Eu critic romanii, pt ca romanii care apar in prima divizie nu au abecedarul baschetului si sunt de-a dreptul caraghiosi pe terne comparativ cu strainii si cata vreme nu investim in juniori si antrenorii lor nu avem de ales decat sa jucam cu strainii daca vrem sa vedme si baschet pe teren in timpul meciurilor. Daca vrem nationala poate ca si poporul asta nu foarte destept ar trebuis a realizeze ca rusii au castigat un campionat european cu un cos al unui rus de culoare. Hai sa ne uitam la nationala si sa jucam cu tineretul Serbiei sa vezi cum se misca aia, cum arunca si cum arunca, dribleaza sau se apara om la om Tudor, Calota, Baciu, Dragusin si alti romani de astia neaosi despre care nu ii voie sa iti dai cu parerea decat dai 30 din 30 de la 3 puncte si sculat noaptea din somn, ca altfel dupa ani de zile de mers la sala si vazut de la meciuri internationale la cele de divizia b nu poti sa comentezi despre aceste genii...

      cu 8 ani în urmă (08.01.2016)
    Raspunde
  • BCM U FC Argeș Pitești Rudolf :

    Chirof
    Cu neroc, fara noroc, a inscris de 3 ori de afară. Sperăm să o faca si in retur, cu toate ca va fi infernal meci. Bravo, Lucian!

    cu 8 ani în urmă (08.01.2016) Raspunde
  • BCM U FC Argeș Pitești adu :

    chirof
    Trebuia sa joace de cativa ani la prima echipa.e talent.inteligent in joc si cu mana f buna.sper macar de acum sa.l vedem mai des in teren.

    cu 8 ani în urmă (08.01.2016) Raspunde
  • BCM U FC Argeș Pitești boby77 :

    free62
    Joaca si ei la potentialul lor, atata pot, atata fac. Oricat am investi, nu se pot ridica la nivelul celorlalti. Strainii de la noi nu sunt mari valori, sunt mediocrii. Baschetul este doar al negrilor.

    cu 8 ani în urmă (09.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii