Stiri Cupa României Masculin

Mesajul căpitanului de la U-BT Cluj-Napoca, Patrick Richard, după înfrângerea cu Oradea. Foto

Mesajul căpitanului de la U-BT Cluj-Napoca, Patrick Richard, după înfrângerea cu Oradea. Foto

U-Banca Transilvania a fost eliminată din Cupa României în faza semifinalelor de către rivala CSM CSU Oradea, scor 81-89 într-o partidă jucată în BTarena. Dezamăgirea a fost mare în rândul clujenilor după acest eșec, iar căpitanul echipei, Patrick Richard, a transmis un mesaj prin intermediul contului său de Instagram la puțin timp de la terminarea confruntării.

„Rănit, supărat, dezamăgit, pentru că nu am atins încă unul dintre obiectivele noastre… Sunt căpitanul acestei echipe și iau asupra mea întreaga responsabilitate pentru toată situația...așa că dacă ești o persoană care vrea să dea vina pe cineva poți să dai vina pe mine, o să iau totul asupra mea...Cer doar celor mai buni fani din România să nu renunțe la noi deloc...vom continua să luptăm ca nimeni alții! Îi susțin pe fiecare dintre frații mei și știu că și ei fac la fel pentru mine!”, a scris româno-americanul pe rețeaua de socializare.

Captura de ecran cu mesajul lui Patrick Richard poate fi văzută în galeria articolului.

*Foto: Manases Sandor

4 comentarii la aceasta stire:
  • Benjamin :

    Petrica
    Un jucator foarte bun, cu un caracter pe masura. Cred ca poti sa numeri pe o mana jucatori care au fost la noi si care sa aiba caracterul lui. Mi se pare ca se cam uita aspectul asa al unui jucator.
    Citeam zilele astea comentarii cu privire la el si la jocul lui. Da, nu i-o intrat mai nimic in ambele meciuri, dar asta nu inseamna ca nu e un jucator valoros.

    cu 3 ani în urmă (09.03.2021) Raspunde
  • Unguru' :

    Excelent
    De parca asta ne-ar incuraja in vreun fel sau ar lua din amaraciunea esecului din cupa...sau din champions league...sau a jocului execrabil facut in repriza a doua din cupa: pase complet aiurea mingi pierdute, suturi ratate etc. Pana acuma s-au bifat niste meciuri usoare cu niste echipe amortite, dar ca sa vezi surpriza, cand a trebuit, s-au mobilizat exemplar...ceea ce noi nu am facut. Din punctul meu de vedere parca am un deja vu legat de jocul echipei...De apreciat Petrica pentru ca iti asumi asta...ar fii fost mai de apreciat daca domnul Silvasan ar fii avut declaratia asta.

    cu 3 ani în urmă (09.03.2021)
    • razv-an:

      nu doar
      mingi pierdute - deja aproape suntem obisnuiti cu ele (o echipa combinativa va avea intotdeauna mai multe mingi pierdute comparativ cu o echipa de mingicari), dar parca au fost mult prea multe. Oradea a castigat pe baza apatiei noastre - in special in defensiva - cum sa permiti adversarului 14 recuperari la panoul tau?? recuperari care i-au adus Oradei 18 puncte (20% din total puncte marcate!!!)

      cu 3 ani în urmă (09.03.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Petrica,
    esti simpatic, te-am adoptat repede, ba mai mult, ai ajuns si cetatean roman . Felicitari si la mai mare ! Necazul insa stii care este ? In meciurile importante ai mereu randament sub cel obisnuit, si pt asta era sa ne bata Sibiul si ne-a batut Oradea . Sa te vedem la un meci cu miza ca joci excelent ca duci echipa la victorie, si atunci totul va fi ok . Degeaba te lauda unii, pt ca adevarata valoare la meciurile cu miza se demonstreaza, ori tu stralucesti doar la meciurile anoste de campionat .

    cu 3 ani în urmă (10.03.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii