Stiri Cupa României Masculin

Mihai Gavrilă trece la CSM CSU Oradea, acolo unde-l va înlocui pe Lucian Țîbârnă

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.10.2017

Mihai Gavrilă este noul jucător al lui CSM CSU Oradea. Pivotul a ajuns la un acord cu formația bihoreană pentru sezonul 2017/2018 și se va alătura lotului lui Cristian Achim la începutul săptămânii următoare.

În vârstă de 27 de ani, Mihai Gavrilă măsoară 2.02 metri și evoluează pe pozițiile 4-5. În sezonul 2016/2017, pivotul a jucat pentru SCM U Craiova, echipă în culorile căreia a bifat 18 prezențe în LNBM și a avut cifre de 1.9 puncte, 1.0 recuperări și 0.3 pase decisive în 6 minute petrecute pe parchet.

Mihai Gavrilă a mai jucat în cariera sa la CSU Cuadripol Brașov, Gaz Metan Mediaș și CSM Ploiești.

Mihai Gavrilă îi va lua locul lui Lucian Țîbârnă în lotul lui CSM CSU Oradea. Lucian a fost nevoit să-și întrerupă activitatea sportivă din cauză unor probleme medicale, după cum anunță site-ul oficial al clubului bihorean.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    .......

    cu 6 ani în urmă (01.10.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Csm
    Ar putea fi lejer înlocuitorul FRAȚILOR Tibarna. Succes Mihai ... si exersează liberele!

    cu 6 ani în urmă (01.10.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    bafta baiete!
    Oare are curaj sa si joace sau e numai bun "pentru antrenament"? Hai mai baiatule, incearca sa faci ceva, ai poate ultima sansa ca jucator!

    cu 6 ani în urmă (02.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii