Stiri Cupa României Masculin

Milos Komatina rămâne la SCM Timișoara

Milos Komatina rămâne la SCM Timișoara

Milos Komatina și-a prelungit înțelegerea cu SCM Timișoara.

 

Milos Komatina, încă un sezon la SCM Timișoara Din lotul echipei noastre pentru stagiunea următoare va face parte și...

Posted by Baschet SCM Timişoara - pagina oficială on Monday, July 20, 2020

Referitor la prelungirea contractului cu echipa alături de care și-a petrecut ultimele 4 sezoane, Komatina a declarat: 

Este al cincilea meu sezon consecutiv la Timișoara, sunt bucuros să continui la această echipă. Consider că este a doua mea casă, vreau să mulțumesc tuturor celor din club pentru sprijin și pentru că mi s-a oferit șansa să semnez un nou contract. Sper că va fi totul bine cu acest virus și că vom reuși lucruri importante în noul sezon.

În stagiunea 2019/2020, muntenegreanul a fost unul dintre oamenii de bază în rotația gândită de Dragan Petricevic. Acesta a jucat 18 partide și a adunat medii statistice de 10,7 puncte, 5,1 recuperări și 1,1 pase decisive pentru un indice de 12,2 unități la eficiență. 

Komatina nu a jucat în LNBM decât pentru SCM Timișoara. De-a lungul carierei acesta a mai avut angajamente în Bosnia, Serbia și Bulgaria. 

În urma acestei mutări, lotul lui SCM Timișoara pentru stagiunea 2020/2021 arată în felul următor: Milos Komatina, Alexandru Olah, Mirel Dragoste Cristian Mocrițchi, Lewis Dolphin Stallworth IV și Nikola Gajic.

Citește și: 

*foto: Baschet SCM Timișoara - pagină oficială

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    :)
    Bravo Koma

    cu 3 ani în urmă (20.07.2020) Raspunde
  • pipzn :

    Nu am vazut
    prea multe meciuri ale Timisoarei (evident altele fata de intalnirile cu "U") dar mi-a lasat intodeauna impresia de jucator muncitor si onest care a avut destule momente in care a tras echipa dupa el. Ramane de vazut efectul varstei asupra prestatiilor sale

    cu 3 ani în urmă (21.07.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii