Stiri Cupa României Masculin

Milos Krivokapic a reușit u triple-double în victoria celor de la CSM Galați

Milos Krivokapic a reușit u triple-double în victoria celor de la CSM Galați

CSM Galați a reușit o victorie impresionantă în partida de debut a acestui sezon. Elevii lui Eugen Ilie s-au impus pe terenul celor de la CSM Sighetu Marmației, scor 94-50. Milos Krivokapic a fost eroul partidei, reușind un triple-double.

Muntenegreanul a adunat 11 puncte, 11 pase decisive și 10 recuperări, pentru primul triple-double din acest sezon în România. El a avut 4/9 din acțiune și 3/3 la libere, dar și 5 turnovers, pentru +21 la eficiență.

Isaiah Martin a fost cel mai eficient jucător al gălățenilor, cu 20 de puncte și 13 recuperări, în timp ce Mihajlo Bogdanovic a marcat 8/9 din acțiune pentru 22 de puncte. Vlad Negoițescu a înscris și el 19 puncte, la debutul pentru CSM Galați.

Revenind la Krivokapic, acesta a ajuns pe malul Dunării de la formația muntenegreană BC Ulcinj Rivijera. Jucătorul de 23 de ani a evoluat în sezonul trecut în 24 de meciuri, cu medii de 12.6 puncte, 3.2 recuperări, 3.2 pase decisive și 1.4 intercepții în 34.6 minute jucate.

Partida retur a seriei dintre Galați și Sighetu Marmației se va juca tot în orașul maramureșean miercuri, 9 octombrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii