Stiri Cupa României Masculin

Milos Pesic îl înlocuiește pe Randal Falker la CSM Focșani

Milos Pesic îl înlocuiește pe Randal Falker la CSM Focșani

CSM Focșani operează schimbări la nivelul lotului de jucători, chiar după primul turneu a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Randal Falker va părăsi formația din Vrancea iar locul său va fi luat de Milos Pesic, un alt jucător cu multă experiență în baschetul românesc.

Randal Falker a semnat un contract deschis la începutul acestei stagiuni cu CSM Focșani. El a jucat în cele trei meciuri din primul turneu al LNBM de la Sibiu și a avut medii statistice de 8.3 puncte, 7.0 recuperări și 2.7 pase decisive. Destinația lui Randal Falker este necunoscută în acest moment al despărțirii de CSM Focșani.

Milos Pesic revine în România, după ce început actuala stagiune în Bosnia și Herțegovina la KK Bratunac. Extrema de forță în vârstă de 36 de ani a bifat 5 prezențe cu cifre de 15.0 puncte, 4.2 recuperări și 2.2 pase decisive în 29 de minute jucate în medie pe meci.

Pesic a jucat ultima dată în România în sezonul 2016/2017, când a îmbrăcat echipamentul lui Phoenix Galați. În țara noastră a mai evoluat pentru BC Timișoara, U Mobitelco Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea iar alături de gruparea de pe Bega a reușit să cucerească Cupa României în două rânduri. După ce a plecat din România, Milos Pesic a jucat timp de trei sezoane pentru KK Sentjur Tajfun în prima ligă din Slovenia. În 2013/2014 Pesic a jucat la Dinamo Tibilisi și Kaposvari.

CSM Focșani rămâne astfel cu 5 jucători străini în lot. Echipa condusă de Mihai Petruț a obținut o victorie după primele trei meciuri disputate în Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2020/2021.

*foto: sentjur.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii