Stiri Cupa României Masculin

Mirel Dragoste a ajuns la o înțelegere cu SCM Timișoara

Valentin Todea, Eduard Popa, Mara Mihăilescu

Valentin Todea, Eduard Popa, Mara Mihăilescu
19.07.2019

Mirel Dragoste a ajuns la o înțelegere cu SCM Timișoara

SCM Timișoara se întărește în privința jucătorilor autohtoni, după ce nu a reușit să îi păstreze pe Dragoș Diculescu și Cătălin Baciu. Astfel, formația de pe Bega a obținut semnătura lui Mirel Dragoste, ultima oară la BC CSU Sibiu.

Internaționalul român va ajunge sub comanda lui Dragan Petricevic, după trei sezoane petrecute la echipa sibiană. Anunțul a fost făcut de Mirel, pe rețelele de socializare: 

„Un nou capitol, o noua provocare! Sunt bucuros sa fac parte din noul proiect al echipei SCM Timisoara! #ForzaTimișoara”

mirel dragoste scm timisoara

În vârstă de 24 de ani, Dragoste a avut medii statistice de 3.8 puncte, o recuperare și o pasă decisivă pe meci în ultimul sezon din Liga Națională în 36 de apariții. Acesta a reușit să câștige Cupa României și argintul în LNBM.

În finala Cupei din stagiunea precedentă, fundașul a contribuit cu 11 puncte, o recuperare și un assist. Originar din Cluj-Napoca, Mirel a mai evoluat de-a lungul carierei pentru U-Banca Transilvania, Universitatea Cluj-Napoca și Gaz Metan Mediaș.

Mirel Dragoste este al doilea jucător autohton adus de SCM Timișoara, după Anders Abu Teir. De asemenea, bănățenii i-au mai transferat pe Adam Mirkovic și Troy Franklin și au prelungit înțelegerile cu Nikola Pesakovic, Sherwood Brown, Milos Komatina și Alex Coconea.

5 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Mirel
    Mult succes Mirel!!

    cu 4 ani în urmă (19.07.2019) Raspunde
  • marauder :

    Marauder
    Ca mutare pt minute mai multe e super, dar se pare ca baiatu nu vrea si salar pentru munca lui. Nu stiu cum mai reusesc astia sa fraiereasca jucatorii sa semneze cu o echipa de genu.

    cu 4 ani în urmă (19.07.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      sigur
      a lasat Mirel de la el pretentiile pt ca daca a avut oferta, va avea minute mai multe si cred ca este bine..acum nu cred ca-si permite TM macar cand sunt cu sabia deasupra capului sa nu-si plateasca obligatiile. pt Mirel poate fi un moment de relansare, gen Diculescu.si el cred ca mai are potential de crestere.succes!

      cu 4 ani în urmă (19.07.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      daca UBT
      primea wildcardul pt Eurocup, fiti siguri ca altfel ar fi fost strategia.asa cred ca este cea normala. si stati ca mai urmeaza cel putin inca 3 straini..

      cu 4 ani în urmă (19.07.2019)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Un jucator
    care imi place foarte mult,mai ales pentru lipsa de complexe in fata oricarui adversar si pe care mi l-as fi dorit fara ezitare la Craiova!Succes,Mirele!

    cu 4 ani în urmă (20.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii