Stiri Cupa României Masculin

Mladen Jeremic va rata primul turneu al Cupei României

Mladen Jeremic va rata primul turneu al Cupei României

BCM U Piteşti a anunţat pe contul oficial de facebook faptul că are două cazuri de covid-19 la startul competiţiei din Cupa României, unul în rândul jucătorilor şi celorlalt în ceea ce priveşte staff-ul tehnic.

„Ne este dor de baschet. Au trecut 8 luni de la ultimul meci oficial disputat iar momentul revenirii vulturilor în arena este tot mai aproape. Din păcate, suntem la București fără a avea alături de noi un jucător și un membru al staff-ului tehnic. Rezultatele acestora la ultima testare RT-PCR au fost pozitive. Menționăm că starea de sănătate este una bună, aceștia intrând în izolare. Deși problemele privind coronavirusul nu ne-au ocolit, fiind afectați până în acest moment, suntem cu gândul revenirii la jocul de baschet și a plăcerii pe care acesta ni-l oferă”, au scris argeşenii pe facebook.

 

🙏🏼 Ne este dor de baschet. Au trecut 8 luni de la ultimul meci oficial disputat iar momentul revenirii vulturilor în...

Posted by BCM U FC Argeș Pitești on Tuesday, November 10, 2020

Din informaţiile noastre, jucător care absentează în lotul celor de la Piteşti este chiar Mladen Jeremic. De altfel, acesta şi lipseşte în poza distribuită pe contul oficial al formaţiei argeşene.

„Jerry” a mai jucat la Piteşti în sezonul 2018/2019 şi s-a întors în Trivale după un sezon petrecut la Dinamo Bucureşti. Pentru alb-roşii a jucat 19 partide şi a adunat medii de 15,8 puncte, 3,7 recuperări, 2,8 pase decisive și 1,2 intercepții.

De altfel, BCM U Piteşti va întâlni în primul meci oficial din acest sezon tocmai pe cei de la Dinamo Ştiinţa, fosta echipă a lui Jeremic şi a actualului antrenor al argeşenilor, Tudor Costescu.

Partida începe de la ora 21:15 şi va fi transmisă pe Digi Sport 3.

*foto: facebook BCM U Piteşti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii