Stiri Cupa României Masculin

Mladen Ostojic va antrena în Libia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.01.2014

Antrenorul bosniac Mladen Ostojic va antrena în Libia pe Morog Club, după ce în prima parte a sezonului acesta a activat în Luxemburg. 

Ostojic a fost numit în anul 2012 antrenorul naționalei de baschet masculin a României, urmând ca apoi să fie înlocuit de Marcel Țenter la cârma reprezentativei țării noastre. De asemenea, tehnicianul a mai pregătit în România pe BCM U Pitești (2009) și CSM București (2010-2011). 

De-a lungul carierei sale, Mladen Ostojic a mai antrenat în Arabia Saudită, Bosnia, China, Cipri, Grecia sau Israel, acolo unde în anul 2000 a fost declarat antrenorul anului. 

*Foto: vebidoo.de 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii