Stiri Cupa României Masculin

Mo Pratt, prestaţie excelentă şi în derby-ul cu CSM CSU Oradea

Mo Pratt, prestaţie excelentă şi în derby-ul cu CSM CSU Oradea

SCM U Craiova a reuşit a patra victorie din tot atâtea partide în prima fază a Cupei României la baschet masculin. Elevii lui Aco Todorov au trecut cu 76-74 de CSM CSU Oradea, gazda grupei B.

Monyea Pratt a fost din nou cel mai bun om de pe parchet. American a adunat  27 de puncte, 12 recuperări, 5 pase decisive şi 4 intercepţii. Cu 6/8 de la 2 puncte, 4/8 de la 3 puncte şi 3/6 la libere, Pratt a strâns un indice al eficienţei de +37.

În cele patru meciuri din Oradea, în care a strâns şi un triple-double contra Stelei, Pratt a adunat medii de 19,5 puncte, 8,8 recuperări, 7,3 pase decisive şi o eficienţă de +28,3.

Contra Oradiei Goran Filipovic a adunat şi el 12 puncte şi 8 pase decisive, în timp ce Dragoş Diculescu a marcat la rândul său 12 puncte.

De partea cealaltă Giordan Watson a arătat o formă deosebită în meciul contra oltenilor. Româno-americanul a jucat 26:58 minute, timp în care a strâns 24 de puncte cu 5 pase decisive şi 3 intercepţii. A fost cea mai bună prestaţie din acest sezon pentru „Gicu”, care astfel şi-a dus media de puncte la 13,7 în actuala stagiune.

Watson a fost secondat în partida cu Craiova de Aaron Broussard (13 puncte), Dragan Zekovic (12 puncte) şi Arturas Valeika (7 puncte, 10 recuperări).

SCM U Craiova a încheiat participarea în Cupa României, cu patru victorii din atâtea meciuri. Dincolo, CSM CSU Oradea întâlneşte astăzi, de la ora 19:30, pe Digi Sport 4.

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii