Stiri Cupa României Masculin

Momentul care a schimbat ritmul confruntării dintre CSM Oradea și Balkan Botevgrad

Momentul care a schimbat ritmul confruntării dintre CSM Oradea și Balkan Botevgrad

Joi, 28 ianuarie, la două zile după victoria cu Besiktas, CSM CSU Oradea a evoluat din nou în FIBA Europe Cup. Elevii lui Cristian Achim nu au mai reușit să joace la același nivel și s-au văzut învinși la o diferență de trei puncte, 58-55, de Balkan Botevgrad.

Disputa din Besiktas Akatlar Arena a fost echilibrată de la început până la final, cea mai mare diferență consemnată pe tabelă fiind de șapte puncte. Balkan Botevgrad s-a aflat la conducere 18 minute, în timp ce CSM Oradea a deținut avantajul aproximativ 15 minute.

Cel mai important moment al partidei a avut loc cu un minut rămas până la fluierul final. La scorul de 52-51 pentru roș-albaștri, Bozhidar Avramov a reușit un coș de la mare distanță, chiar după ce arbitrii fluieraseră un fault anti-sportiv la Arturas Valeika. Darko Balaban a primit două libere și a transformat doar una dintre ele, însă bulgarii au beneficiat și de posesie. Același Avramov a înscris încă o triplă și scorul a devenit 58 la 52 pentru Balkan. Așadar, șapte puncte reușite de adversarii bihorenilor în decurs de câteva secunde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

La celălalt panou, Aaron Broussard a reaprins speranțele suporterilor orădeni, finalizând un and-one, dar aruncarea lui Nikola Markovic de la final nu și-a atins ținta. Prin urmare, CSM CSU Oradea a pierdut cu 58 la 55 și a ratat o șansă bună de a se apropia de faza a doua a FIBA Europe Cup.

Mâine, 29 ianuarie, de la ora 14, CSM Oradea o întâlnește pe BC CSU Sibiu.

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii