Stiri Cupa României Masculin

Monyea Prat, MVP-ul primei faze a Cupei României

Monyea Prat, MVP-ul primei faze a Cupei României

Monyea Pratt, cel mai bun jucător al primei faze a Cupei României. 

SCM Craiova a obținut calificarea la Final 8 după ce a câștigat grupa B. Echipa antrenată de Aco Todorov a terminat neînvinsă o grupă din care au mai făcut parte CSA Steaua, CSM Oradea, CSM Miercurea Ciuc și Athletic Constanța. 

Fără îndoială, o contribuție extrem de importantă la succes lui SCM Craiova a avut-o Monyea Pratt. Experimentatul baschetbalist american a terminat cele patru întâlniri din Arena Antonio Alexe cu medii statistice de 19,5 puncte, 8,8 recuperări și 7,3 pase decisive pentru un indice la eficiență de 28,3 unități. 

Mai mult de atât, Pratt a excelat în cele mai grele partide jucate de craioveni. Acesta a reușit un triple-double format din 28 de puncte, 11 recuperări și 10 pase decisive în partida cu CSA Steaua și un double-double format din 27 de puncte și 12 recuperări în partida cu gazdele de la CSM Oradea. 

Pratt, un jucător care nu era neapărat cunoscut pentru eficacitatea aruncărilor de la distanță, a încheiat participarea la turneul de Cupa României cu o medie de 3,75 coșuri de trei puncte pe meci și un procentaj de 41,7% la acest procedeu, un procentaj stricat în prima partidă a competiției când a înscris un singur coș de la distanță din 8 aruncări. 

Mai mult de atât, americanul de 35 de ani a fost extrem de activ și pe faza defensivă, unde a adunat o medie de 2,5 intercepții și 0,5 capace. 

Evident, Pratt nu este singurul baschetbalist care s-a remarcat în această primă faza a Cupei României, redacția baschet.ro va oferi în cursul acestor zile echipele ideale ale competiției. 

*foto: facebook Craiova Baschet Fans 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii