Stiri Cupa României Masculin

Monyea Pratt a fost cel mai eficient jucător al celor de la SCM U Craiova în partida cu CSA Steaua

Monyea Pratt a fost cel mai eficient jucător al celor de la SCM U Craiova în partida cu CSA Steaua

SCM U Craiova a rămas neînvinsă pe teren propriu în actuala stagiune și după partida cu CSA Steaua București, partidă pe care au câștigat-o cu scorul de 83-77.

Monyea Pratt a fost cel mai eficient jucător al echipei antrenate de Aco Todorov, Pratt a fost aproape de un triple-double, americanul a terminat partida cu 13 puncte, 12 recuperări și 7 pase decisive pentru un indice de 29 la eficiență. Prestația foarte bună îl face pe acesta un canditat serios la titlul de MVP al etapei. 

Omari Gudul a fost cel mai bun marcator al oltenilor, pivotul a terminat partida cu 25 de puncte marcate. Pe lângă cele 25 de puncte, acesta a mai adunat 5 recuperări, o pasă decisivă și un capac pentru un indice de 27 la capitolul eficiență.

Pe lângă aceștia, încă doi jucători de la SCM U Craiova au terminat partida în double-digits, este vorba de Tyler Laser și Porter Troupe, cu 16, respectiv 13 puncte. 

Ca echipă, craiovenii au fost depășiti la capitolul recuperări, însă au înregistrat mai multe pase decisive (20-18) și au fost mai preciși la aruncările din acțiune (48%). O diferență foarte mare între cele două echipe a fost la aruncările libere, unde craiovenii au terminat cu 79% (15/19), în timp ce militarii au terminat cu un procentaj dezastruos de 22% (2/9).

*foto: facebook Baschet Universitatea Craiova Fans

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    Neinvinsa?
    "SCM U Craiova a rămas neînvinsă în actuala stagiune și după partida cu CSA Steaua București" , atunci cum are 7 puncte, daca a ramas neinvinsa, cate 2 puncte din 4 meciuri castigate sunt 8, nu? Ceva da cu virgula.....

    cu 4 ani în urmă (04.11.2019)
    • CN „Aurel Vlaicu” București Eduard-Nicolae Popa:

      Neînvinsă pe teren propriu*
      Așa este. Are 3 victorii și înfrângerea cu Timișoara. Am corectat, mulțumim! :D

      cu 4 ani în urmă (04.11.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii