Stiri Cupa României Masculin

MVP LNBM - Etapa a IX-a, Grupa Valorică A: Patrick Richard. Video

MVP LNBM - Etapa a IX-a, Grupa Valorică A: Patrick Richard. Video

Etapa a IX-a din LNBM s-a încheiat după partida de duminică, 8 decembrie, dintre SCM Craiova și SCM Timișoara. 

MVP-ul etapei vine însă din partida de miercuri, 4 decembrie, partida din BT Arena câștigată de U-BT Cluj-Napoca împotriva lui BCM Pitești. Patrick Richard primește această distincție după o partidă în care a reușit 9 aruncări de la distanță și a stabilit un nou record în ceea ce privește numărul de reușite de la trei puncte în actuala ediție de campionat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U-Banca Transilvania (@ubancatransilvania) on

Richard a fost folosit de Mihai Silvășan timp de 32 de minute, perioada în care a reușit 28 de puncte, 3 recuperări, 6 pase decisive, 3 intercepții și un capac pentru un indice la eficiență de 30 de unități. Din punct de vedere individual, Richard a stabilit noi recorduri personale la puncte marcate și eficiență. Principalul realizator al Clujului nu a reușit să înscrie de la 2 puncte (0/3), însă a reușit să termine partida cu un incredibil procentaj de 69% (9/13) la 3 puncte și unul de 100% (1/1) la libere. 

În actuala ediție a LNBM, Richard a jucat în toate cele nouă partide disputate de echipa sa și a adunat medii statistice de 18.3 puncte, 4.3 pase decisive, 3.3 recuperări, 2.3 intercepții, fiind unul dintre cei mai eficienți jucători din campionat, cu o medie de 20,8 la acest capitol. 

Printre nominalizații aceste runde s-a aflat și Sherwood Brown, jucătorul lui SCM Timișoara a contribuit din plin la victoria echipei sale pe terenului lui SCM Craiova. Americanul a terminat partida în double-double cu 24 de puncte, 11 recuperări, o pasă decisivă și  un capac pentru un indice la eficiență de 27 de unități. Brown a terminat partida din Bănie cu 69% (9/13) la două puncte si 33% (2/6) la trei puncte. 

La fel ca Richard și acesta a jucat în toate cele 9 meciuri disputate de echipa sa în LNBM și a strâns medii statistice de 12,7 puncte, 7,1 recuperări și 1,7 pase decisive pentru un indice de 15,3 la eficiență. 

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii