Stiri Cupa României Masculin

MVP LNBM - Etapa a X-a, Grupa Valorică A: Kris Richard

MVP LNBM - Etapa a X-a, Grupa Valorică A: Kris Richard

Etapa a X-a s-a încheiat cu partida dintre BCM U Pitești și SCM Craiova.

MVP-ul etapei vine din derby-ul rundei, partida câștigată de CSM Oradea împotriva lui U-BT Cluj-Napoca. Kris Richard a avut un aport deosebit în această partidă, extrema campioanei României a fost cel mai eficient jucător de pe teren, cu un indice de 21 la acest capitol statistic, datorită celor 18 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive și o intercepție în aproape 29 de minute petrecute pe teren. Richard a terminat partida cu procentaje de 56% (5/9) la două puncte, 50% (1/2) la trei puncte și 100% (5/5) la libere. Acesta a stabilit un nou record personal stagional privind indicele la eficiență. 

În actuala ediție de campionat, Kris a jucat în toate cele 10 meciuri disputate de campioana en-titre și a adunat medii statistice de 13,8 puncte, 3,2 recuperări și 3,8 pase decisive pentru un indice la eficiență de 15,6. 

Sherwood Brown a avut din nou o prestație solidă pentru echipa sa. Americanul lui SCM Timișoara a fost cel mai eficient jucător al etapei cu un indice de 30 la eficiență. În victoria împotriva Stelei acesta a reușit 25 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Brown a terminat partida cu 88% (7/8) la două puncte, 60% (3/5) la trei puncte și 100% (2/2) la libere. 

Shooterul lui SCM Timișoara traversează o perioadă foarte bună, după ce în ultimele 3 partide din LNBM a înscris minim 20 de puncte. 

*foto: facebook CSM Oradea

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii