Stiri Cupa României Masculin

Nikola Jevtovic: "Cunosc jucătorii Timişoarei. Ne aşteaptă un meci dificil"

Eduard Popa

Eduard Popa
15.10.2016

nikola_jevtovic

Steaua CSM Eximbank va evolua sâmbătă de la ora 20:00 în compania celor de la BC Timişoara în a patra etapă a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Unul dintre noii jucători ai "Roş-Albaştrilor", Nikola Jevtovic, a oferit un scurt interviu pentru totalbaschet cu ocazia acestei partide.

Ce părere ţi-ai făcut până acum despre baschetul românesc?

Înainte să vin în România am întrebat mai mulţi jucători despre campionatul de aici şi am primit numai răspunsuri pozitive. Mă bucur să văd că tot ceea ce mi-au spus este adevărat. Sunt multe cluburi puternice aici şi foarte mulţi jucători buni.

Ce impresie ţi-au lăsat adversarii din ultimul meci, de la CSU Sibiu?

Sibiu este o echipă foarte bună cu jucători experimentaţi. Joacă un baschet foarte rapid. Sigur vor prinde play-off-ul.

Ce crezi despre meciul cu BC Timişoara?

Am jucat împotriva lor în cantonamentul de la Zlatibor şi i-am învins la 10 puncte, deci am putea spune că ştim cum joacă. Am jucat în sezonul trecut în echipă cu conducătorul lor de joc, Nikola Otasevic. Un jucător foarte multă experienţă. De asemenea, am jucat de multe ori în Liga Adriatică cu Mladen Jeremic, Marko Cakarevic sau Milos Kotamina. Toţi jucători foarte buni. Poate că noi suntem mai puternici ca ei, dar ne aşteptăm la un meci dificil.  

În două meciuri jucate în Liga Naţională, Nikola Jevtovic a reuşit o linie statistică de 14 puncte, 7 recuperări, o pasă decisivă şi un capac pe întâlnire, cu +16,5 indice al eficienţei. Jevtovic se află la prima experienţă în străinătate, după ce a evoluat timp de şase sezoane pentru Sloboda Uzice, Radnicki Kragujevac şi Metalac Farmakom. 

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    experiment ortopedic
    14 puncte,7 recuperari, o pasa decisiva,un capac si 5 coate pe meci.In meciul cu timisorenii,Nicolae a reusit 7 coate si niste impingeri,plus cateva atingeri.La Dragusin orice atingere era fault pentru steoaia.

    cu 7 ani în urmă (15.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe io mi-s din ardial :

    o sugestie pt cei ca tine
    Distonocalm si terapie; daca astea nu merg, direct eutanasie. Voi, in timistoarfa, n-ati fost avertizati sa nu iesiti afara in zilele de dupa Cernobal?

    cu 7 ani în urmă (15.10.2016)
    • SCM Timișoara sorin:

      cred ca nu te mai revad pe aici
      Rautacioasa mica ce esti,daca esti din ardial te cred si daca nu te revad pe aici.Apropo,din cauza unora ca tine,adica unora din bucale,Timisoara nu are sosea de centura,draga Greuceanule.Deci cauta in alta parte stoarfa.

      cu 7 ani în urmă (15.10.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii