Stiri Cupa României Masculin

Nikola Markovic: „Este un succes important, la debutul în această aventură”

Nikola Markovic: „Este un succes important, la debutul în această aventură”

CSM CSU Oradea a început cu o victorie parcursul în FIBA Europe Cup, după ce a trecut pe teren propriu de BC CSU Sibiu cu scoru de 92-86, într-un joc care a avut nevoie de o repriză suplimentară pentru a-și stabili învingătoarea. La finalul jocului, Nikola Markovic a vorbit în cadrul conferinței de presă despre duelul românesc din competiția europeană:

“A fost un meci greu, fizic, ca de obicei când întâlnim Sibiul. Vreau să-mi felicit colegii și staff-ul tehnic pentru această victorie. Este un succes important, la debutul în această aventură. Felicit Sibiul, pentru felul în care a luptat. Pentru noi urmează meciul de la Cluj și trebuie să ne pregătim corespunzător pentru acest adversar. Luăm meciurile pe rând și vom încerca să-l câștigăm pe cel care urmează.”

Nikola Markovic a fost cel mai bun jucător al campioanei României la debutul în FIBA Europe Cup. Pivotul sârb a terminat partida cu 21 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Markovic a petrecut 29 de minute pe parchet și a marcat 8/9 de la 2 puncte, 1/3 de la 3 puncte și 2/3 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 22 de unități.

Sârbul de la Oradea a fost decisiv în startul reprizei suplimentare și a marcat primele 6 puncte ale echipei sale, care a reușit să se distanțeze. Markovic a oferit și o pasă decisivă pentru Zekovic, cel care marca o triplă și a apropiat victoria pentru CSM CSU Oradea.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii