Stiri Cupa României Masculin

Nikola Pesakovic a ajuns la SCM Timișoara

Nikola Pesakovic a ajuns la SCM Timișoara

Nikola Pesakovic îl înlocuiește pe Lewis Stallworth la SCM Timișoara. 

Sârbul se întoarce în România după ce a început stagiunea 2020/2021 în echipamentul formației maghiare Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét.

Conducătorul de joc în vârstă de 29 de ani a adunat 5.7 puncte, 2.1 recuperări, 1.9 pase decisive și 0.6 intercepții pentru 6.6 la eficiență în primul eșalon maghiar, însă o accidentare la genunchi a încheiat colaborarea acestuia cu echipa situată în momentul de față pe locul 9 în țara vecină. 

Pesakovic, jucător ce a evoluat în echipamentul formației de pe Bega și între 2018 și 2020, a declarat: 

Sunt fericit că mă întorc la Timișoara! Am avut o perioadă dificilă, dar am depășit-o și merg mai departe. Îl cunosc pe antrenorul Dragan Petricevic, îi cunosc și pe jucători și îmi va fi ușor să mă adaptez. Le mulțumesc celor din club și antrenorului Dragan Petricevic că îmi oferă șansa să mă întorc la Timișoara, voi da totul pentru echipă până la sfârșitul sezonului.

*foto: facebook Baschet SCM Timisoara 

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    Dragane
    Daca l-ai mai aduce si pe Vladan Vukosavljević(chiar si la varsta lui) in locul lui Olah sau Gajic(sau chiar amandoi,ca oricum nici unul nu conteaza) poate am avea sansa la play off

    cu 3 ani în urmă (12.02.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm
      Cel mai probabil Vukoslavjevic are vreo 250 de kg la ora actuală...

      cu 3 ani în urmă (12.02.2021)
    Raspunde
  • SCM Timișoara adis :

    250kg
    si la greutatea asta e peste cei doi la la toate capitolele

    cu 3 ani în urmă (12.02.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii