Stiri Cupa României Masculin

Niksa Bavcevic: "Noi am reușit să învingem prin tactică"

Ioana Ardereanu (Timişoara)

Ioana Ardereanu (Timişoara)
06.04.2013

Foto: Andor Marton

Prima semifinală a turneului de Cupă organizat la Timișoara a fost câștigată în această seară e formația clujeană, care a reușit să se impună în fața ploieștenilor cu scorul de 90 la 74.

La finele unui meci, în care gruparea de pe Someșul Mic a reușit să dețină în mare parte controlul, tehnicianul clujean, Niksa Bavcevic a vorbit în cadrul conferinței de presă, declarând faptul că partida a fost câștigată prin jocul tactic al elevilor săi.

Este o victorie foarte importantă pentru noi. Desigur că pentru noi în acest moment cel mai important este să punem deoparte această victorie și să ne concetrăm la meciul de mâine. În fond, echipa ploieșteană nu este un nimeni. Noi am reușit să învingem prin tactică. În primul sfert, am reușit căteva aruncări din spatele semicercului importatnte. În actul secund, am stopat aruncările ploieștenilor și încercarea lor de joc run and gun. Cred că acest lucru a făcut diferența. De asemeena, noi am reușit să recuperăm mai multe mingi ca ei și să îl oprim pe Vladimir Tica sub panou. Vreau să îmi felicit jucători pentru acel lucru înfăptuit.

În continuare, el a detaliat jocul echipei sale de a lungul celor 40 de minjute efective de joc.

De la începutul sfertului 2, noi ne-am impus ritmul, așa că ultimul sfert s-a scurs într-o singură direcție. Elevii meci au jucat foarte inteligent în apărare și astfel am reușit să ne suprindem adversarii. Evoluția noastră constantă din ultimele meciuri a fost demonstrată și în această seară. Cât despre finală, este o singură Cupă și două echipe. Formația care va fi cea mai bună, va câștiga. Mediașul este într-o froma foarte bună, iar Timișoara este spijinită de publicul numeros de pe tern propriu, deci meciul din finală va fi unul deschis oricărui deznodământ.

În încheiere, acesta a ținut să mulțumească galeriei clujene venită la Timișoara pentru a-și susține echipa.

Clujul este un oraș cu tradiție în baschet, iar eu mă bucur foarte mult că am avut parte de suportul fanilor noștri.

5 comentarii la aceasta stire:
  • man_08 :

    :)
    Cand echipa sa pierde, domnul Niksa are 3 fraze din 4 despre arbitri. Acum se pare ca a uitat de "baietii cu fluierul", oare de ce? Simplu, a castigat. Maine cand va pierde finala, isi va aduce aminte de aceiasi baieti "simpatici" :))

    cu 11 ani în urmă (06.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    D-le Bavcevic,
    poate ne explici si noua cum ar reusit sa-i stopezi jocul lui Tica,din statistica nu prea reiese asa ceva,dar ma rog sa zicem ca va luat valul.... cat despre arbitri nimic,nimic,curios,sau te pastrezi pentru PO.cand prevad ca te simti jefuit nu furat....

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    carcoman
    voi ati vazut meciul sau hipersalivati asa ca de obicei? ce sa zic, a fost un arbitraj extraordinar.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @carcoteala
    Ce rost are postul tau? Care ii ideea cu Tica.... cu datele alea statistice ti se pare tie neoprit? Djapa a avut 16 la statistica in doar 19 minute..... sa nu mai vorbim de Paul, Nikolov si Silva...... De neoprit a fost Petty in meciul Giurgiului cu Timba ca a dat 30 de puncte si a recuperat de 17 ori si a avut timp si de 6 asisturi pentru 44 la eficienta..... asta poate fi considerat remarcabil nu 17 la eficienta......

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    ok acum sa vedem tactica cu GMM
    daca tin bine minte (desi as prefera sa uit :)) GMM ne-a tras un mega blowout acasa. Sper ca Bavcevic a invatat ceva din lectia de la Cluj si va avea un raspuns pe teren contra lui Tenter. Bavcevic are dreptate, daca arbitrii judeca cu aceeasi masura fazele noastre ca si cele ale adversarilor, suntem foarte buni. Dar asta nu se intampla des, problema asta a avut-o si Tenter si TAB.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii