Stiri Cupa României Masculin

Oficial. Jonathan Person a ajuns la o înțelegere cu SCM U Craiova

Oficial. Jonathan Person a ajuns la o înțelegere cu SCM U Craiova

Jonathan Person a ajuns la o înțelegere cu SCM U Craiova.

Internaționalul suedez are un acord verbal cu clubul craiovean. Actele oficiale dintre cele două părți sunt finalizate, singurul lucru care lipsește este semnătura directorului SCM, aflat în concediu. 

Astfel, Person revine în România. Conducătorul de joc a mai evoluat în LNBM în stagiunile 2017/2018, respectiv 2018/2019. Suedezul în vârstă de 27 a îmbrăcat echipamentele lui BCM Pitești și BC Mureș. În total, Person a strâns 35 de meciuri în LNBM, cu medii de 8,2 puncte, 3,5 pase decisive și 2,1 recuperări, în 23:35 minute, cu 46% de la 2 puncte și 38% de la 3 puncte.

În stagiunea precedentă, Person a jucat în țara natală pentru Sodertalje Kings și a contribuit la traseul bun al echipei în competiția internă cu medii statistice de 30,2 minute , 11.4 puncte, 4.7 recuperări și 4.2 pase decisive pentru un indice de 14 unități la eficiență. 

De-a lungul carierei profesioniste, Person a avut contact cu naționala Suediei, însă baschetbalistul nu a fost convocat de antrenorul Hugo Lopes Munoz pentru partidele din prima fereastră de calificare a FIBA Eurobasket 2021. 

Până în momentul de față, SCM Craiova și-a prelungit înțelegerea cu antrenorul Aco Todorov, dar și cu jucătorii sub 23 de ani Dragoș Diculescu și Andrei Oprean.

*fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Person
    Un transfer interesant. Imi aduc aminte de Person cu multa placere in perioada BC MURES cand alaturi de conationalul sau Dino Pita au avut meciuri foarte bune ! Inceputul suna promitator,asteptam cu nerabdare sa vedem cine va urma !!!

    cu 3 ani în urmă (23.07.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii