Stiri Cupa României Masculin

Chris Cooper: „A fost foarte bună participarea în această competiției, ne ajută să fim la nivelul la care ne dorim”

Chris Cooper: „A fost foarte bună participarea în această competiției, ne ajută să fim la nivelul la care ne dorim”

CSU Sibiu a pierdut ultima partidă din FIBA Europe Cup din acest sezon, în ciuda faptului că partida nu avea nici o miză pentru formația antrenată de Dan Fleșeriu, sibienii au oferit o replică solidă turcilor de la Bahcesehir, dar au pierdut cu scorul de 80 la 71.

Isaiah Philmore a făcut din nou o partidă bună, acesta și Chris Cooper au fost cei mai eficienți jucători ai lui CSU Sibiu. Philmore a terminat partida în double-double, cu 21 de puncte și 10 recuperări pentru un indice de 22 de unități la capitolul eficiență. Înaintea acestei partide, americanul avea o medie de 21 de puncte, 6 recuperări și 1,8 pase decisive în competiția europeană.

Cooper a făcut cea mai bună partidă din actualul sezon FIBA Europe Cup, acesta a terminat partida cu 16 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive, depășindu-și mediile stagionale de 8,3 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. 

Cooper a participat la conferința de presă de la finalul partidei și a tras concluziile participării echipei sale într-o competiție europeană. 

A fost un meci bun, toate echipele joacă foarte bine și sunt mândru de mine și de colegii mei că am jucat cât de tare am putut de la început până la sfârșit. A fost foarte bine pentru noi să participăm în această competiție, cred că ne ajută să ne dezvoltăm și la finalul anului să fim la nivelul la care ne dorim, așa că doresc să le mulțumesc celor de la FIBA pentru această oportunitate.

CSU Sibiu a terminat grupa D a FIBA Europe Cup cu o singură victorie în cele șase partide disputate, victoria înregistrată de sibieni a avut loc pe terenul campioanei Elveției, Fribourg Olympic

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii