Stiri Cupa României Masculin

Porter Troupe a ales echipele ideale de jucători români și străini, după 9 ani petrecuți în România

Porter Troupe a ales echipele ideale de jucători români și străini, după 9 ani petrecuți în România

Veteranul american Porter Troupe a ajuns în această săptămână la 37 de ani, iar de ziua lui a fost invitat în podcast-ul Time Out, găzduit de fostul jucător și actual antrenor secund la CSO Voluntari, Dan Ioan.

În cadrul celor 43 de minute, Porter a vorbit despre prima sa experiență în România, în care a mâncat mici la Dedulești în drumul spre Târgu Jiu. De asemenea, a trecut prin fiecare din cele nouă sezoane jucate în țara noastră pentru Energia, Steaua, BCM U Pitești și SCM U Craiova.

Porter a vorbit și despre perioada „Asesoft”, trupă despre care a spus că „știam că sunt foarte buni, dar niciodată nu am intrat cu mentalitatea că voi pierde. Mereu am vrut să câștig contra lor”.

Întrebat cu privire la jucătorii care i-au pus cele mai multe probleme, Porter a vorbit despre Darius Hargrove și despre Alhaji Mohammed. Totodată, i-a lăudat pe Bogdan Popescu și pe Kevin Popa-Calotă ca jucători români care l-au impresionat.

Troupe a fost invitat și să numească echipele ideala de români, dar și de străini, pe care i-a întâlnit în liga din România:

  • Cea mai bună echipă de români, alături de care a jucat în LNBM: PG: Miță Paul, SG: Dragoș Diculescu, SF: Amedeo Casale, PF: Titus Nicoară, C: Bogdan Popescu, Levi Szijarto (rezervă)
  • Cea mai bună echipă de jucători români pe care i-a înfruntat: PG: Adi Tudor, SG: Octavian Popa-Calotă, SF: Nandor Kuti, PF: Cătălin Burlacu, C: Virgil Stănescu, Mihai Silvășan (rezervă)
  • Cea mai bună echipă de străini alături de care a jucat: PG: Giordan Watson, SG: Louis Darby, SF: Monyea Pratt, PF: Bill Amis, C: Nemanja Milosevic, Tyler Laser (rezervă)
  • Cea mai bună echipă de străini împotriva căreia a jucat: PG: Dee Brown, SG: Kyndall Dykes, SF: Darius Hargrove, PF: Ivan Ivanovic, C: Rashard Griffith, Kris Richard (rezervă)

În interviu, Porter a vorbit și despre schimbările bune din baschetul românesc în acești ani, cum ar fi faptul că suporterii au început să vină la sală în număr tot mai mare și emulația care s-a creat în jurul baschetului, dar și despre lucrurile negative, cum ar fi regula U23, care în opinia americanului mai mult îi încurcă pe jucătorii tineri și le ia din motivația să se antreneze și să progreseze pentru a obține minute „pe merit”.

Întregul podcast cu Porter Troupe poate fi ascultat aici.

*foto: Instagram Porter Troupe/ Cătălin Soare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii