Stiri Cupa României Masculin

Porter Troupe: „Am jucat mai bine decât în ultima perioadă, deci avem o bază pe care să construim”

Porter Troupe: „Am jucat mai bine decât în ultima perioadă, deci avem o bază pe care să construim”

BCM U Pitești a câștigat meciul cu SCM U Craiova, scor 91-90, în runda a zecea din LNBM - Grupa Valorică A. 

Victoria trupei din Trivale vine în ciuda prestației foarte bune a lui Porter Troupe. Veteranul american a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 27 de puncte adunate în urma a 6/8 de la 2 puncte și 5/10 de la 3 puncte, cu 3 pase decisive, 5 intercepții dar și 5 turnovers.

La finalul partidei, Troupe s-a arătat dezamăgit de înfrângere, dar mulțumit de faptul că echipa sa arătat mult mai bine decât în alte partide. 

„Pitești a venit să joace. Noi am fost soft, în special în apărare, unde trebuia să luptăm mai dur. Am jucat însă mai bine decât în ultima perioadă, deci avem o bază pe care să construim. Lupta pentru top 6 este una interesantă, sunt multe echipe care au cam aceeași linie în clasament. Mi-ar plăcea să mai și câștigăm, nu doar să pierdem. Trebuie să jucăm cât de bine putem și vedem ce se va întâmpla. În sfertul trei par să își fi dorit mai mult decât noi, au recuperat mingea, multe second chance points”

Porter Troupe a jucat la BCM U Pitești în sezonul 2017/2018. Întrebat despre această perioadă, Troupe a răspuns: 

„E mereu frumos să vin aici. Este o energie bună, fanii sunt gălăgioși, pasionați, țin mereu cu echipa lor. Am multe amintiri frumoase care mă leagă de sala din Trivale”

Cât despre rezultatul tragerii la sorți din Cupa României, care îi va pune pe olteni față în față cu CSM CSU Oradea, Porter a zis: 

„Oradea este o echipă foarte bună, campioana en-titre a României, dar dacă vom juca la potential maxim simt că vom avea și noi șansa noastră”

După acest rezultat, Craiova coboară la 3-7, la egalitate cu Dinamo Știința și Steaua București. Etapa viitoare oltenii se deplasează pe terenul celor de la CSA Steaua, într-un meci foarte important pentru situația finală a clasamentului din LNBM. 

*foto: facebook SCM U Craiova baschet

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Oare?
    La ce jucam acum singura baza pe care o avem e cea de la Deveselu...

    cu 4 ani în urmă (17.12.2019)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Buna asta
      Sa nu se faca aceasta baza pe la final cand ii scoate oradea, clujul sau alta echipa din prima etapa. Nu aveti jucatori slabi dar ceva nu merge. Nu stiu valoarea antrenorului, poate are si el o vina

      cu 4 ani în urmă (17.12.2019)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Ovi
      Corect,daca terminam la final pe 7 sau 8,suntem victime sigure,in buna traditie.Altminteri antrenor chiar avem,insa avem un bulgar jenant si alti doi nord americani care nu joaca nimic,mi-e greu sa spun daca nu mai au valoare sau sunt alte cauze la mijloc.Garantat insa,fara un PG solid suntem in aer.

      cu 4 ani în urmă (17.12.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii