Stiri Cupa României Masculin

Porter Troupe şi Helsinki Seagulls, lideri în campionatul Finlandei

Porter Troupe şi Helsinki Seagulls, lideri în campionatul Finlandei

Helsinki Seagulls a devenit lider în prima ligă din Finlanda, după victoria în faţa celor de la Tampere Pyrinto, scor 100-79.

Trupa pentru care evoluează Porter Troupe şi Mambi Diawaka (ex-BC Miercurea Ciuc) era condusă la pauză la 10 puncte (40-50), dar a reuşit o prestaţie excelentă în a doua repriză. În sfertul 3 Helsinki s-a impus cu 31-7 şi în cele din urmă a câştigat a doua repriză la 31 de puncte (60-29).

Porter Troupe a jucat 18 minute contra lui Tampere, timp în care a adunat 6 puncte cu 2/7 din acţiune, 2 pase decisive, +3 la eficienţă şi +16 la +/-. În patru meciuri jucate în prima ligă din Finlanda, veteranul american are medii de 8,3 puncte, 2,5 pase decisive şi 40% de la 3 puncte.

Mambi Diawara a jucat la rândul său opt minute, timp în care a reușit 12 puncte (2/6 din acțiune, 7/7 la linia de pedeapsă), 2 pase decisive, o recuperare, o intercepție pentru +12 la eficiență. În sezonul precedent din LNBM, Mambi a jucat la BC Miercurea Ciuc, pentru care a jucat în opt partide cu medii excelente: 24,4 puncte, 7,6 recuperări, 4,1 pase decisive. În actuala stagiune, Diawara a adunat medii de 7,6 puncte, 2,8 recuperări şi 1,2 pase decisive.

Cel mai bun marcator pentru Helsinki în partida cu Tampere a fost Kendale McCullum, care a strâns 19 puncte, 9 recuperări şi 7 pase decisive, în timp ce Antti Kanervo a strâns 18 puncte. De partea cealaltă, Marcus Lewis a strâns 19 puncte, 7 recuperări şi 6 pase decisive iar Brady Skeens a reuşit un double-double: 17 puncte şi 12 recuperări.

După acest rezultat, Helsinki Seagulls devine lider solitar în liga finlandeză, cu 5-0, în timp ce Tampere Pyrinto coboară la 4-1.

*foto: facebook Helsinki Seagulls

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii