Stiri Cupa României Masculin

Prestație ofensivă remarcabilă pentru Barry Stewart la primul meci din FIBA Europe Cup

Prestație ofensivă remarcabilă pentru Barry Stewart la primul meci din FIBA Europe Cup

Prima etapă din faza grupelor a FIBA Europe Cup – ediția 2019/2020 a propus un duel românesc între campioana, CSM CSU Oradea și vicecampioana, BC CSU Sibiu. Meciul s-a ridicat la nivel așteptărilor iar echipa gazdă a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a se impune. Scor final între CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu, 92-86.

Pentru formația vizitatoare, Barry Stewart a fost principalul remarcat, cu o precizie remarcabilă din spatele semicercului de la 3 puncte. Americanul a terminat partida din Arena Antonio Alexe cu 8 coșuri de 3 puncte din 12 aruncări, pentru un procentaj de 66.7%. Stewart a mai înscris 1/5 de la 2 puncte și 3/3 de la linia de libere, pentru un total de 29 de puncte. Elevul lui Dan Fleșeriu a mai adăugat 5 recuperări, 4 pase decisive dar și 3 mingi pierdute, pentru un indice al eficienței de 27 de unități.

Isaiah Philmore a avut și el un joc solid la Oradea, pe care l-a încheiat cu 19 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Extrema de forță a terminat cu 7/10 de la 2 puncte, 0/2 de la 3 puncte și 5/6 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 19 unități.

Veteranul Jared Jordan a completat lista remarcaților, după ce a reușit 10 pase decisive, 7 puncte și 3 recuperări.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii